Kendte29. marts 2021

Chok-exit i ”Korpset”: Deltager kørt væk i ambulance

Lægen fik ikke lov til at sidde og se med på sidelinjen længere, da afsnit fire af det benhårde TV 2-program ”Korpset” skulle i kassen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/02-bo-hamburger-1.jpg
 Foto: Lars E., TV2

Denne artikel indeholder afsløringer af handlingsforløbet af det nyeste afsnit ”Korspet”, hvor de tilbageværende 11 kendte deltagere presser sig til det yderste. Afsnittet sendes her klokken 20.00 på TV 2.

Bo Hamburger, 50, havde ligesom sine holdkammerater på kurset hos Thomas Ratshack og de andre instruktører, været igennem lidt af hvert allerede, da de trillede ind på den mørklagte parkeringsplads ved basen.

Både nådesløse øvelser med træstammer, timevis med en cementstang på ryggen og krævende drukneøvelse i svømmebassinet, der skulle teste deltagernes mentale styrke.

Men det var alligevel først, da han blev bedt om at tage fat i et stykke bagage, at han mærkede smældet i ryggen.

Pludselig besvimede den den tidligere elitecykelrytter og faldt om på ladet af lastbilen.

Lægen kom til undsætning

Hamburger måtte hentes i ambulance og fragtes fra træningslejren til hospitalet.

Og til din egen store skuffelse: Han måtte indlevere sit armbind. Sit nummer, og sin billet til kurset.

- Vi havde båret på tunge betonstænger i timevis, vi havde svedt og var så våde og kolde. Så kom vi op i den her lastbil, som kørte os rundt i timevis, siger han til TV 2.

Efter besvimelsen slog han øjnene op igen, lå på ladets gulv og tilkaldte programmets læge – som i øvrigt havde kigget på to af de andre deltagere i løbet af det krævende program.

Lægen kiggede på ham og gav ham en sprøjte – og kom så med de ord, Bo Hamburger mindst havde lyst til at høre.

- Bo, du kommer ikke til at kunne fortsætte her. Jeg kommer til at tage dig ud.

https://imgix.seoghoer.dk/b240cef8-0d58-466b-95da-0f5976d6f558.jpg
 Foto: TV2

Hamburger fik smertestillende og blev fragtet til hospitalet (Foto: TV2)

Bo Hamburger kunne ikke lade være med at bande og svovle af ærgrelse. Lige der var han da heller ikke spor enig i beslutningen, fortæller han.

- Jeg var simpelthen så frustreret over det, for jeg følte ikke, jeg havde fået lov at gå hele vejen. Jeg synes godt, jeg kunne give mere, selvom man selvfølgelig kan sige, at man har nået sit limit, når ens ryg knækker sammen.

Antallet af benhårde deltagere i "Korpset" er nede på 9 - Det nyeste afsnit kan ses allerede nu på PLAY eller på TV 2 klokken 20.

Sponsoreret indhold