Kendte 5. oktober 2021

Charlie Sheen slipper: Slut med børnebidrag til eks’en

De seneste år har skuespilleren været nærved økonomisk på røven, men nu er der endelig lysere tider i vente for Hollywoodstjernen
Foto: MEGA

Den 56-årige tidligere ”Two and a Half Men”-stjerne blev skilt fra Denise Richards, 50, tilbage i 2006. Men siden har de to kæmpet en brav kamp om pengene.

Sammen fik de to børnene Lola Rose Sheen, der i dag er 16 år gammel, og datteren Sami Sheen på 17 år, hvorfor Sheen har været nødsaget til at betale absurde summer i børnebidrag.

Et månedligt beløb som han i 2016 fik nedsat fra 352.000 kroner om måneden til 128.000 kroner. I 2019 sagsøgte Richards dog eksmanden for at skylde hende intet mindre end 3 millioner kroner – trods nedsættelse af beløbet.

Selv benægtede Sheen alle anklagerne.

- Hun opfører sig som en kujon, og sandheden vil komme frem, lød det for to år siden fra ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu er der altså endelig glædelige nyheder for den skandaleramte Hollywoodstjerne. Datteren Sami er nemlig flyttet ind hos farmand, og derfor har en dommer nu godkendt ønsket om at stoppe alle betalinger af børnebidrag til ekskonen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Nu slipper Sheen for at betale det ene af sit flere børnebidrag. Foto: MEGA

Det skriver US Weekly.

- Jeg synes, at det, der er sket i dag, er ekstremt fair, lød det prompte fra skuespilleren, da han forlod domhuset ifølge det amerikanske medie.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Charlie Sheen og Denise Richards fotograferet tilbage i 2002. Foto: MEGA

Ønsket om at stoppe betalinger blev indgivet af Sheen tilbage i 2019, men det er altså først nu, at det officielt er slut for ham at skulle punge ud til ekshustruen.

Ikke helt slut endnu

Han skal dog fortsat betale økonomisk støtte til sin anden ekskone Brooke Mueller, 44, som han har de 12-årige tvillingesønner Bob og Max Sheen med.

I retten skulle Sheen derfor også have foreslået, at hans børnebidrag til Mueller skal sænkes eller stoppes.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Charlie Sheen og ekskonen Brooke Mueller fotograferet i 2007. Foto: MEGA

Men eftersom hun ikke var til stede i retten, besluttede dommeren, at det spørgsmål skal tages op på et andet tidspunkt.

Sponsoreret indhold