Kendte25. november 2020

Channing Tatum overrasker: Viser nyt look

Den 40-årige skuespiller har før vist nye sider af sig selv, og nu overrasker han endnu en gang med et lidt mere hårløst look
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke unormalt, at skuespillere nogle gange må ændre deres udseende eller dyrke absurde mængder træning, for at ligne præcis den karakter de skal spille.

Det gælder også den 40-årige ”Magic Mike”-skuespiller Channing Tatum, der netop har færdiggjort optagelserne til sin nyeste film ”Dog”, der skal have premiere næste år.

I filmen har han derfor måtte lade sine lokker gro lidt vildere – men det er slut nu.

Det afslører skuespilleren på sit nyeste billede på Instagram.

- Det er ingenting, og jeg mener virkelig ingenting, der er så godt som at kunne afslutte et af de hårdeste jobs, jeg har haft. Og så at barbere mit hoved for at sige farvel til karakteren, starter han et længere skriv til et sort-hvid billede, hvor han viser sit nyeste look frem.

- Det er blevet en form for ritual. Jeg slipper mig selv løs. Og det at være fri har altid været mit største ønske.

Og det lader til, at det vidst ikke kun er Tatum selv, der er vild med at føle sig fri – og ikke mindst det nye look – mere end 630.000 af hans følgere på det sociale medie har nemlig liket billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega645523_003.jpg
 Foto: MEGA

Selvom mere end 600.000 har liket hans nye look, så er hans ekskæreste Jessie J ikke en af dem. De to startede med at date tilbage i 2018, efter Tatum blev skilt fra sin kone Jenna Dewan efter ni år. Tatum og Jessie brød dog officielt med hinanden i april måned 2020. Foto: MEGA

Flere har også kommenteret, at de gerne vil røre håret, mens andre bare lykønsker hans frihedsfølelse.

Sponsoreret indhold