Kendte 21. maj 2019

Casper Christensens søn trækker stikket

Casper Christensens 19-årige søn er færdig som barbestyrer
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Casper Christensen gav tilbage i 2017 en vild gave til sin søn Marvin.

Han fik nemlig sin helt egen bar i fødselsdagsgave, og lige indtil nu har Marvin bestyret cocktailbaren Mau Mau, der ligger i København.

Men nu er eventyret slut for Marvin, det afslører han på Instagram. 

- Jeg ved ikke om folk har bemærket det, men nu har det stået stille på min profil i et stykke tid. Det er der selvfølgelig en grund til. Efter flere overvejelser, har jeg besluttet mig for, at trække mig ud af Mau Mau, hvilket selvfølgelig er super ærgerligt. Men jeg vil bare sige tusind tak for en masse sjove og mindeværdige aftener! Det har fandme været fedt, skriver han på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ellers en stolt Casper Christensen, der tilbage i 2017 annoncerede, at sønnen skulle bestyrer den cocktailbar, som komikeren havde smidt penge i.

– København mangler et sted, hvor man kan få et hak i tuden og smide hæmningerne uden at skulle på natklub, fortalte farmand Casper i en pressemeddelelse.

– At vi så har kunnet få Marvin, Oscar, Joachim og Daniel med til at holde bare nogenlunde styr på galskaben, er vist mere held end forstand, lød det videre fra ”Klovn”-skuespilleren.

Artiklen fortsætter efter billedet

Marvin Elliot Christensen er søn af Casper Christensen og den tidligere TV-vært Anette Toftgård. 

Casper Christensen og Anette Toftgård blev skilt tilbage i 2003. 

Sponsoreret indhold