Caroline røg ud i "Den store bagedyst"-semifinale: - Det var en stor lettelse

I syv afsnit har Caroline æltet, rørt og pisket i bageteltet, men semifinalen blev sidste stop for sæsonens yngste deltager. 

Selvom hun ægrer sig over ikke at nå helt til finalen, så var det alligevel en helt anden følelse, hun sad med, da hendes exit var en realitet: 

- Jeg ville have troet, jeg ville være mere ked af det, men det var for presset til sidst, der var ikke nok tid til at forberede sig, fortæller hun og tilføjer: 

- Det var en stor lettelse. 

Semi-finalisten forklarer, at hun var udmattet efter et meget intenst optageforløb: 

- Jeg havde brugt mine sidste energi-depoter, der var ikke meget mere at trække på. Jeg tudede hele tiden, fordi jeg var så træt, genkalder hun. 

Artiklen fortsætter under billedet

Hede kys
Det var hverken græskartærte eller gulerodskage, der forleden satte ild i køkkenet i “Den store bagedyst”.
Nej, der var tværtimod dømt ung kærlighed i DR-teltet, som for første gang forsøgte sig med “Paradise”-tricket, da Caroline Fischer Rigelsen, 19, smækkyssede bagekonkurrenten – og kæresten – Emil, 21.

Caroline var med sine 19 år sæsonen yngste. Foto: DR

I aftenens afsnit fortæller Caroline, at hun altid har været en 12-tals pige, og at hun endda har sprunget et klassetrin over. At have været med i "Den store bagedyst" har lært hende at give mere slip på kontrollen: 

- Jeg har lært ikke at være så hård ved mig selv, fortæller hun og tilføjer: 

- Det er okay, at man ikke altid lige har overskud til det hele. Eller hvis det ikke helt går, som det skal, for man har uden tvivl gjort sit bedste.

Caroline skrev sammen med sæsonens andenyngste deltager Emil "Bagedyst"-historie ved at være det første kærestepar i bageteltet: 

Artiklen fortsætter under billedet

Der blev i den grad bagt i bageteltet mellem Emil og Caroline. Foto: Privat

- Det er megadejligt, at vi stadig er sammen, at det går godt. Det er også hårdt at være i et forhold med mediebevågenhed. Det er det sure med det søde, fortæller hun. 

- Men jeg er glad for, jeg har mødt ham i alt det her, slår hun fast. 

Og Caroline er slet ikke færdig med at bage, fortæller hun: 

- Jeg kunne godt tænke mig at bruge det til at lave mit eget, hvor folk kan bestille kager. Ikke at jeg skal stå og sælge Sarah Bernardt-kager i en bager, men hvis folk mangler en stor, fed kage, så kan de skrive til mig, siger Caroline, der heller ikke er afvisende over for at lave mere tv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close