Kendte16. januar 2022

Caroline Fleming til celebert bryllup: Ørkendronning

Tv-baronessen tog fri fra balladen om slottet og deltog, da realityveninden Caroline Stanbury blev gift i Dubai
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Caroline Fleming, 46, mangler ikke udfordringer på hjemmefronten, hvor familieslottet er sat til salg og hendes søn, Nicholas, som hun har med Nicklas Bendtner, ikke kan komme i skole på grund af sin adhd. Så for tv-baronessen var det en velkommen luftforandring, da hun for nylig var i Dubai.

Her var hun med i overdådige rammer i ørkenstaten, da veninden Caroline Stanbury, 45, blev gift med den tidligere fodboldspiller Sergio Carrallo, 27, der engang begik sig på Real Madrids ungdoms- og C-hold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caro1.jpg
 (Foto: Privat)

Tv-baronessen nød de festlige omgivelser, da veninden Caroline Stanbury blev gift kort før jul. (Foto: Privat)

I tre dage festede Caroline Fleming på Raffles The Palm i Dubai – omgivet af veninder fra tv-programmet “Ladies of London”, som den danske jetsetter var en del af, da hun stadig boede i den engelske hovedstad.

– Det er en ny dag, og jeg er klar til at starte et nyt kapitel, fortalte Caroline Stanbury efter vielsen, der fandt sted kort før jul.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caro3.jpg
 (Foto: Privat)

Caroline Fleming nød det varme klima i Dubai, som hun ofte har besøgt. (Foto: Privat)

Nære veninder

Caroline Fleming har således været med til Stanburys op- og nedture. Da Stanbury blev skilt fra sin daværende ægtemand, Cem Habib, tilbage i 2019 efter 17 års ægteskab, var Caroline klar med trøst, ligesom hun nu var der til at råbe hurra, da Stanbury fik papir på sin nye kærlighed i form af den tidligere fodboldspiller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caro2.jpg
 (Foto: Privat)

Med al den hjemlige ballade var det en kærkommen mulighed til at trække stikket for Caroline og feste til brylluppet. (Foto: Privat)

Om Caroline havde sin milliardærkæreste, Henrik Lind, med til ørkenparadiset, melder historien intet om. Tv-baronessens pr-agent vil ikke udtale sig om hans eventuelle deltagelse.

Sponsoreret indhold