Kendte29. december 2020

Cardi B raser over datterens dårlige vane: Det er Gurli Gris' skyld

Rapperen Cardi B er ikke helt glad for den indflydelse, tv-grisen Gurli har haft på datteren
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle med småbørn under tre år kender med stor sandsynlighed til den kække Gurli Gris og lillebroderen Gustav, og bare fordi du er en verdenskendt rapper betyder det ikke, at du slipper for Gurli.

Det har den 28-årige Cardi B måttet konstatere, og derfor kører der "Gurli Gris" på fuld drøn, når det er den to-årige datter, Kulture, der styrer fjernbetjeningen.

Men noget tyder på, at det ikke altid er glade stunder med Gurli, for i sit seneste opslag på Twitter, har "WAP"-rapperen sendt noget, der godt kunne minde om en dødstrussel i Gurlis retning.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-12-28_kl._21.23.34.png
 Foto: MEGA

I tegneserien "Gurli Gris" bliver store dele af tiden brugt på at tage gummistøvler på og hoppe i mudderpøle og vandpytter. Det har inspireret Cardi B's datter - til stor fortrydelse for rapperen. (Foto: MEGA)

- Min baby har set Gurli Gris. Og nu vil hun hoppe i vandpytter, hver gang hun ser en. Det lort gør mig så sur, skriver rapperen på Twitter.

- Det ødelægger hendes UGG-støvler. Fanden tage dig, Gurli Gris. Tæl dine fucking dage!

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Den familievenlige tegneserie har kørt siden 2004 og byder på mere end 300 afsnit, så der er nok at gå i gang med, hvis du beslutter dig for at binge lidt Gurli Gris frem mod nytår.

I den engelske version af Gurli Gris er det den helt unge skuespillerinde Amelie Bea Smith, der har lånt sin stemme til hovedpersonen.

Hun er blandt andet kendt fra horrorserien "The Haunting of Bly Manor", der kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold