Kendte14. oktober 2020

Ny Netflix-gyserserie og "Gurli Gris" har mere til fælles, end du tror

Fans er blevet skøre over en kobling, som de ikke lige troede, de skulle finde mellem den skrækindjagende pige Flora fra ”Haunting of Bly Manor” og ”Gurli Gris”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pp.jpg
 Foto: Netflix, Mega

Uanset om du ender med søvnløse nætter på grund af anmelderrost Netflix-gys, eller om det nok nærmere er de skingre stemmer fra tegnefilmen til småbørn, der giver dig mareridt.

Ja, så er du måske ikke klar over, at de to produktioner har én særlig ting til fælles.

Reaktionerne var mange, da internettet pludselig opdagede, at den unge pige bag karakteren Flora i Netflix-serien ”Haunting of Bly Manor” er den samme, som lægger stemme til den utroligt populære karakter, grisen ”Peppa” – eller på dansk ”Gurli Gris”.

Det er den ni-årige Amelie Bea Smith, som spiller Flora Wingrave i Netflix-serien, som er løst baseret på Henry James novelle ”The Turn of the Screw” fra 1898.

Siden januar 2020 har hun også været den engelsksprogede stemme bag den lille gris – et yderst velbetalt job, som hun overtog fra forgængeren Harley Bird.

”Nu kan jeg ikke høre andet,” lyder det fra en bruger på Twitter efter opdagelsen.

En anden påpeger, at det må siges at være et flot alsidigt CV, som den kun 9-årige skuespillerinde allerede har.

Her i Danmark er det Rosalia Navas og Rebekka Phillipson, der lægger stemme til ”Gurli Gris”.

Så vidt vides er ingen af dem (endnu) castet i en storstilet gyserproduktion.

Serien i ni dele,”The Haunting of Bly Manor”, der fik premiere på dansk Netflix i sidste uge, er en art fortsættelse af den forrige ”Hauting of Hill House”.

Sponsoreret indhold