Kendte20. januar 2021

Caitlyn Jenner afslører: Hun er min yndlingsdatter

Med seks biologiske børn og fire stedbørn så kan det muligvis være svært at finde ud af, hvem der er favoritten. Dog lyder det til, at Caitlyn Jenner har helt styr på, hvem der får førstepladsen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med hele 10 voksne børn, hvoraf de fire af dem ikke er hendes biologiske, så kan der være rift om, hvem der indtager førstepladsen, når det kommer til favoritter.

Alligevel har den 71-årige Caitlyn Jenner helt styr på, hvem hun i skrivende stund ville kategorisere som sin yndlings.

Det fortæller hun i et nyt interview i podcasten ”The Skinny Confidential Him & Her” ifølge People.

Dog lægger hun heller ikke skjul på, at indtageren af førstepladsen sagtens kan ændre sig fra dag til dag, lyder det jokende fra hende.

- Jeg har seks biologiske børn og fire stedbørn. Det er rigtig mange børn. Og så har jeg 18 børnebørn. Det handler vist lidt om, hvem jeg har på min side, fortæller hun.

Det har altså været noget af en håndfuld, men hun har i dag en klar favorit. For selvom hun har ”en del tilfælles” med datteren Kendall, så er det faktisk Kylie, hun har det tætteste bånd med.

- Kendall har gang i sine egne ting, og Kylie og jeg, ja, så sent som i sidste uge spiste vi middag hos hende. Vi forsøger at gøre det en gang om ugen eller hver anden uge. Jeg tager derhen, og hun har altid de mest lækre måltider klar, hun laver dem ikke selv, men de er simpelthen så gode! Bedre end på en restaurant, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under opslaget

Og det er da heller ikke kun Caitlyn selv, der ofte besøger Kylie. Hun har også gerne sin gode veninde Sophia Hutchins med, som Caitlyn i flere år blev rygtet i et forhold med.

I maj sidste år slog Jenner dog fast, at det ”aldrig var seksuelt” eller romantisk mellem den 47 år yngre kvinde og Jenner selv.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega368330_017.jpg
 Foto: MEGA

Caitlyn Jenner fotograferet sammen med Sophia Hutchins tilbage i februar 2019. Foto: MEGA

- Så det er Sophia, Kylie og mig selv, bare os tre og ingen andre. Vi tager gerne et glas vin og snakker om alt muligt. Så fra det synspunkt er jeg en hel del tættere på Kylie. Sådan er Kendall ikke, hun er mere hemmelighedsfuld. Vi er stadig rigtig tætte, men det er sværere at regne ud, hvor Kylie er mere som en åben bog.

For ikke at komme i alt for meget unåde med de fem resterende og fire stedbørn, så understreger Caitlyn dog, at ”alle mine børn er skønne”.

Seks børn og tre koner

Caitlyn Jenner har sønnerne Brandon Jenner på 39 og Brody Jenner på 37 sammen med sin anden ekskone, Linda Thompson, som hun var gift med fra 1981 til 1986.

Desuden har hun datteren Cassandra Marino på 40 og sønnen Burt Jenner på 42 med sin første kone, Chrystie Crownover. De to var gift fra 1972 til 1981.

Ikke nok med de fire børn, så fik Caitlyn Jenner sine i dag måske allermest kendte døtre Kendall Jenner på i dag 25 år og Kylie Jenner på 23 med Kardashian-klanens overhoved, Kris Jenner.

De to var gift en del flere år, da de sagde deres ”ja” til hinanden i 1991 og først blev skilt i 2015. Caitlyn Jenner var dog også en stor rolle i Kris Jenners børn, Kourtney på 41, Kim på 40, Khloé på 36 og Rob på 33.

Sponsoreret indhold