Kendte5. april 2023

Brylluppet afblæst: Rupert Murdoch dropper sin forlovede efter to uger

Mediemogulen skal alligevel ikke giftes for femte gang, da han angiveligt har smidt sin bedre halvdel på porten to uger efter, de blev forlovet
Milliardæren Rupert Murdoch har angiveligt smidt sin 26 år yngre forlovede, Ann Lesley Smith, på porten.
Milliardæren Rupert Murdoch har angiveligt smidt sin 26 år yngre forlovede, Ann Lesley Smith, på porten.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke mere end to uger siden, det kom frem, at Rupert Murdoch havde været nede på sine 92 år gamle knæ for at fri til sin bedre halvdel, Ann Lesley Smith.

Men nu er kærligheden tilsyneladende brast.

I hvert fald skriver flere amerikanske medier, at mediemogulen har smidt sin 26 år yngre forlovede på porten, og at brylluppet er afblæst.

The Guardian og CNN er nogle af de medier, der beretter om bruddet.

Også Vanity Fair skriver om det braste forhold, og her fortæller en anonym kilde, at det angiveligt er religion, der er årsagen til bruddet.

Ifølge kilden er 66-årige Ann Lesley Smith nemlig mere religiøs, end hvad Rupert Murdoch troede, og det har gjort milliardæren utilpas.

Mediemogulen kastede ellers svimlende 17 millioner kroner efter den diamantring, som han gav til Ann Lesley Smith, da han friede til hende for to uger siden.

Det er kun et år siden, Rupert Murdoch blev skilt fra sin fjerde kone, Jerry Hall. Han havde angiveligt kun datet Ann Lesley Smith i to måneder, før han friede til hende.

Det kunne dog godt tyde på, at han skulle have brugt lidt mere tid på at lære hende at kende, før han købte en dyr ring og gik på knæ.

Men mon ikke han klarer sig økonomisk i hvert fald.

Rupert Murdoch ejer nemlig utallige nyhedsmedier i hele verden og er angiveligt god for knap otte millarder dollars.

Hverken han eller Ann Lesley Smith har kommenteret nyheden om deres brud.

Sponsoreret indhold