Hollywood20. marts 2023

26 års forskel: 92-årige Rupert Murdoch skal giftes for femte gang

Femte gang er lykkens gang for Murdoch. I hvert fald er milliardæren blevet forlovet for femte gang. Denne gang med 66-årige Ann Lesley Smith
Den 92-årige mediemogul og milliardær Rupert Murdoch skal giftes for femte gang. Denne gang med den 66-årige Ann Lesley Smith.
Den 92-årige mediemogul og milliardær Rupert Murdoch skal giftes for femte gang. Denne gang med den 66-årige Ann Lesley Smith.
 Foto: Ritzau Scanpix

Mediemogulen Rupert Murdoch ligger ikke på den lade side når det kommer til kærlighed.

I sommer blev han skilt for fjerde gang, da hans ægteskab med Jerry Hall gik i stykker.

Ikke en gang et år efter kan Rupert Murdoch fortælle, at han endnu en gang er blevet forlovet.

Det skriver blandt andet New York Post.

Denne gang med den 66-årige tidligere politipræst i San Francisco Ann Lesley Smith.

Parret mødte hinanden i september, og Ann Lesley Smith kender gennem sin eksmand allerede en del til at være gift med en forretningsmand.

Før Rupert Murdoch var Ann Lesley Smith gift med countrysangeren og forretningsmanden Chester Smith, der dog døde for 14 år siden.

Murdoch har til New York Post forklaret, at han regner med, at Ann Lesley Smith bliver sidste kone for hans vedkommende.

- Jeg var meget nervøs. Jeg frygtede at blive forelsket – men jeg vidste, at dette ville blive min sidste. Det har det bare at være. Jeg er glad.

Smith og Murdoch mødte hinanden i forbindelse med et arrangement på Rupert Murdochs vingård.

- Hende og hendes mand ejede også en vingård og har været i vinbranchen. Jeg mødte hende sidste år, da der var 200 personer på besøg på min vingård. Vi talte en smule og to uger efter ringede jeg til hende, har Rupert Murdoch fortalt om mødet med Ann Lesley Smith.

92-årige Rupert Murdoch har blandt andet stiftet kanaler som Fox News og Sky News, og ejer hundredvis af nyhedsmedier i verden gennem sit firma News Corp.

Sponsoreret indhold