Kendte 9. december 2020

Victoria Beckham knust: Brooklyn kommer ikke hjem til jul

Det er ikke nemt, når børnene flyver fra reden – men det er nok endnu sværere, når børnene ikke længere ønsker eller kan holde jul med mor og far
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i juli måned kunne flere medier bekræfte, at den 21-årige Brooklyn Beckham var blevet forlovet med sin kæreste Nicola Peltz, 25.

Meningen var derfor også, at det unge forelskede par skulle dele deres jul mellem begge familier, så alle fik lov til at være en del af fejringen.

Men det er der nu lavet om på, og det har knust den 46-årige Victoria Beckham.

Det skriver The Sun.

Problemet er nemlig, at hvis parret først skal være sammen med Nicola Peltz’ familie i USA, så skal de efterfølgende isoleres, når de vender tilbage til England, hvor familien Beckham bor.

- Brooklyn kommer muligvis ikke tilbage til England, da han ville skulle være to uger i karantæne, når han ankommer, og så igen når de skal tilbage til USA, hvilket er meget besværligt, lyder det fra en kilde tæt på det unge par.

- Til at starte med var planen, at parret skulle holde jul i USA, og så bagefter holde en tropisk ferie med Brooklyns forældre. Men der er så mange uvisheder, så det bliver en beslutning, de tager i sidste øjeblik, lyder det videre.

Foto: MEGA

Julen bliver i år højst sandsynligt uden sønnen Brooklyn Beckham og hans forlovede, Nicola Pletz. Foto: MEGA

Victoria og David Beckham ved derfor endnu ikke, om de i år får lov til at holde jul med deres ældste søn i år.

Dog kan den tidligere ”Spice Girl”-mor glæde sig over, at hende og mandens tre andre børn, Harper, Romeo og Cruz er hjemme til jul.

I stedet kan det være, at den 46-årige Victoria får lov til at få en finger med i spillet, når det unge par skal sige deres ”ja” til hinanden.

Victoria har nemlig et ønske om at få lov til at designe kjolen, og det lader til, at den unge Nicola har sagt ja-

- Victoria drømmer om, at kjolen er en fra familien, og hun er glad for, at Nicola har sagt ja til det, lyder det fra en kilde tæt på familien.

Sponsoreret indhold