Kendte9. maj 2022

Bro er gået konkurs

Musikeren siger selv, at det er på grund af coronapandemien, at han er under konkursbegæring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220401_gko5148.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Bros økonomi er gået sydpå.

Det må musikeren sande, efter at han er kommet under konkursbegæring. Det viser oplysninger fra Statstidende.

Det fremgår, at Bro – med det borgerlige navn Kevin Busk Andreasen – er blevet begæret konkurs.

På Instagram har sangeren selv reageret på historien. I en story forklarer han, at det er coronapandemien, og de manglende koncerter i 2020 og 2021, der ligger til grund for konkursen.

"Det har været en vanskelig tid under de omfattende coronanedlukninger for mange, og jeg er en af dem, der også er blevet ramt."

"For jeg har ikke kunnet gøre det, jeg elsker, nemlig at spille koncerter og optræde i næsten to år. Støttemulighederne for os selvstændige musikere har været begrænsede, og jeg er blevet afvist flere gange af Erhvervsstyrelsen," skriver Bro på en story.

Han trøster sig dog med, at musikbranchen går mod lysere tider, efter at corona ikke længere forhindrer koncerter.

"Det positive er, at jeg og alle mine kollegaer nu kan spille koncerter igen. Jeg nyder hvert minut, jeg optræder for jer alle sammen endnu mere, end jeg gjorde før. Jeg håber, at vi snart kan ses derude," afslutter musikeren sit skriv.

Det er ikke første gang i år, at musikeren løber ind i en konkurs. Også hans firma, Bro Music IVS, blev i januar erklæret konkurs.

Den sag kunne SE og HØR allerede fortælle om i december 2020, efter at oplysninger fra Sø- og Handelsretten viste, at musikeren ikke havde afleveret årsregnskab, og derfor fik sit firma under tvangsopløsning.

Sponsoreret indhold