Kendte10. december 2020

Bros firma i fare: Under tvangsopløsning

Musikeren har ikke afleveret årsregnskab, og derfor er hans firma nu under tvangsopløsning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bro3.jpg
 Foto: Peter Grosen

Bro Music IVS, der ejes er hitmageren Bro, er 3. november kommet under tvangsopløsning.

Firmaet kom under tvangsopløsning 3. november 2020, fordi Bro med det borgerlige navn Kevin Busk Andreasen ikke har indleveret årsregnskabet fra 2019 til Erhvervsstyrelsen.

Det viser dokumenter fra Sø- og Handelsretten, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Erhvervsstyrelsen sendte 4. september en rykker til Bro Music IVS, fordi firmaet stadig ikke havde indleveret årsregnskabet fra 2019.

"Vi har endnu ikke modtaget årsrapporten for regnskabsåret 16-20-2019 til 31-12-2019. Årsrapporten skal indberettes senest otte måneder efter regnskabsårets afslutning, og vi skulle derfor have modtaget jeres årsrapport senest den 31-08-2020," lyder det i et brev fra Erhvervsstyrelsen til Bro Music IVS.

Desuden advarede Erhvervsstyrelsen selskabet om tvangsopløsning af firmaet og en afgift på et ukendt beløb, hvis ikke årsregnskabet blev indleveret.

Erhvervstyrelsen modtog aldrig regnskabet fra Bro Music IVS, og de anmodede derfor Sø- og Handelsretten om at tvangsopløse firmaet 3. november.

Det er uvist, hvilke aktiviteter Bro Music IVS har varetaget. Desuden var regnskabsåret 2019 firmaets første regnskabsår, så det har heller ikke været muligt at undersøge den økonomiske situation i firmaet.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bro.

Sponsoreret indhold