Kendte7. august 2021

Britneys far afslører: Ville have hende på den lukkede - igen!

Popstjernens far, Jamie Spears, fortæller, at han for nyligt forsøgte at få sin datter indlagt på psykiatrisk afdeling
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fredag kunne den 69-årige Jamie Spears afsløre, at han for nyligt har haft flere diskussioner, der handlede om, hvorvidt han skulle få Britney indlagt.

Samtidig afviser han over for retten i Los Angeles, at han var ansvarlig for, at den nu 39-årige popstjerne i 2019 blev indlagt mod sin vilje. En indlæggelse, der blandt andet var med til at sætte gang i den store #FreeBritney-bevægelse.

Ifølge Jamie Spears fik han den 9. juli en opringning fra Jodi Montgomery, Britneys anden officielle værge. Hun mente, at Britney var begyndt at opføre sig mærkeligt, og at der skulle skrides til handling. Hun har siden 2018 været ansvarlig for sangerindens fysiske og psykiske velbefindende.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/britney-spears-2021.jpeg
 Foto: MEGA

Britneys far fik angiveligt popstjernen indlagt i 2019. (Foto: MEGA)

Montgomery kunne blandt andet meddele, at Britney ikke tog sin medicin, som hun skulle, og bragte i den forbindelse muligheden op om en såkaldt 5150. En indlæggelse, man kan foretage under californisk lovgivning, der betyder, at en person kan blive indlagt til psykiatrisk vurdering, hvis man mener, at personen er til fare for sig selv eller andre.

- Ms. Montgomery følte, at Ms. Spears var ved at være ude af kontrol, siger Jamie Spears til retten.

Jamie Spears fortæller, at Montgomery senere fortrød og slog fast, at der alligevel ikke var behov for en 5150-indlæggelse.

Jamie Spears: Ikke mit ansvar

"Toxic"-sangerindens far forklarer, at han faktisk ikke har været ansvarlig for Britney på et personligt plan siden 2018.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brit_0.png
 Foto: Instagram

Mens dramaet udfolder sig i retten fortsætter Britney med at lave sjov og ballade på sin Instagram-profil. (Foto: Instagram)

- Selvom jeg ikke officielt trådte tilbage som værge for personen før september 2019, så har jeg ikke haft kontrol over min datters medicinske behandling siden slut 2018, da jeg på grund af mit eget helbred blev nødt til at træde ud af den rolle, siger faren.

Her blev Jodi Montgomery tilføjet til Britneys sag, og Jamie Spears var herfra kun ansvarlig for Britneys finanser og mange popmillioner.

- Det var Jodi Montgomery, der sammen med værgemålets tidligere advokat, Sam Ingham, der fik Britney indlagt tidligt i 2019.

Det mener Jodi Montgomerys hold af advokater dog ikke er helt korrekt. Hendes repræsentater skød kort efter tilbage med udtalelsen om, at Montgomery ikke har haft den magt.

- Hun har ikke haft autoriteten til at placere Britney Spears i noget form for facilitet. Kun Jamie Spears havde den magt i marts 2019.

- Det er utvetydigt IKKE SANDT, at det var fru Montgomery og Sam Ingham, der fik Britney indlagt tidligt i 2019.

Britney Spears, der har været umyndiggjort siden 2008, kæmper i disse måneder en hård kamp mod sin far. Hun ønsker nemlig at få ham fjernet som sin officielle værge, så hun igen kan få fuld kontrol over sit eget liv.

Den næste høring i Britneys sag forventes at finde sted den 29. september.

Sponsoreret indhold