Kendte29. august 2022

Britney-video afslører nye detaljer om værgemål: Nu er alt slettet

I første omgang lå videoen frit tilgængelig på YouTube, men kort efter udgivelsen blev den fjernet og gjort privat
Det er ikke svært at forestille sig, hvis Britney ikke kan vente med at dele detaljer fra sit liv med værgemål.
Det er ikke svært at forestille sig, hvis Britney ikke kan vente med at dele detaljer fra sit liv med værgemål.
 Foto: MEGA

Sagen om den nu 40-årige popprinsesses tidligere værgemål kan være vanskelig at finde hoved og hale i. Og egentlig har følgere og fans af sangerinden da også kun hørt historien i brudstykker.

Britney Spears har allerede underskrevet en bogkontrakt på intet mindre end 15 millioner dollars (mere end 111 millioner danske kroner, red.) for at skrive og udgive sine erindringer. Men for nu har forlaget umiddelbart givet sangerinden mundkurv på.

Det er uklart, om årsagen til den nu slettede video, som således nu er gjort privat, på YouTube skyldes formaninger fra forlaget.

– Hvorfor skulle nogen ville købe bogen, hvis hun bliver ved med gratis at plapre løs på sociale medier?, har en insider tidligere udtalt.

Voldsomme anklager

I den nu slettede video, som “Piece of Me”-sangerinden delte søndag, smider hun, ikke overraskende, alvorlige anklager mod sin far, Jamie Spears.

Det skriver flere medier – blandt andre Hollywoodlife.

– Det var rent misbrug. Og jeg har ikke engang delt halvdelen af det. Jeg tror, det jeg bedst husker, da jeg startede, var min fars kontrol – han elskede at kontrollere alt, jeg gjorde, lyder det blandt andet i lydvideoen.

Popprinsessen fortæller videre, hvordan hun altid blev kaldt tyk og generelt rendte rundt med følelsen af at være ingenting værd.

Nu håber hun, at hun, ved at dele sin historie, kan skabe håb for andre:

– Hvis du er en underlig, introvert særling som mig, som føler sig alene meget af tiden og har brug for en historie som denne i dag, så du ikke føler dig alene mere, så husk på: mit liv har langt fra været nemt, og du er ikke alene, lyder det.

Britney Spears har været under værgemål siden 2008, hvor hun efter en række sammenbrud blev anset for ikke at kunne tage vare på sig selv.

I 13 år styrede far Jamie således hendes liv totalt og forbød blandt andet Britney at drikke alkohol, blive gravid eller få børn.

Heldigvis er Britney Spears nu fri, og det er da heller ikke længe siden, at hun blev viet og fik fitnessfyren, Sam Asghari, til sin ægtemand.

Sponsoreret indhold