Kendte24. august 2023

Britney Spears' skilsmisse: Sam Asghari får ikke en krone

Hvis popstjernens kommende eksmand troede, han skulle tjene kassen på ægteskabet, så kan han tilsyneladende godt tro om igen
Britney Spears får angiveligt lov til at beholde alle sine millioner for sig selv efter skilsmissen fra Sam Asghari.
Britney Spears får angiveligt lov til at beholde alle sine millioner for sig selv efter skilsmissen fra Sam Asghari.
 Foto: Ritzau Scanpix/Jordan Strauss

15 millioner dollars, hvilket svarer til lige knap 103 millioner danske kroner.

Det er så mange penge, Britney Spears har scoret på sin kommende bog, "The Woman in Me", men Sam Asghari kommer ikke til at få en eneste krone af pengene.

Popstjernen og hendes kommende eksmand blev nemlig enige om en skudsikker ægtepagt, inden de blev gift for lidt over et år siden.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie står der i ægtepagten, at 29-årige Sam Asghari kun har ret til en million dollars per år, han har været gift med 41-årige sangerinde.

Og da de kun har været gift i 14 måneder, så kommer ægteskabet altså ikke til at gøre ham til en ekstremt rig mand, selvom en million dollars på bankkontoen trods alt ville være ekstraordinært rart for de fleste.

Britney Spears' nye bog udkommer 24. oktober, og her vil hun - ifølge sig selv - være hudløs ærlig og fortælle alt om sin barndom, storhedstid, sammenbrud og fald fra tinderne.

Bogen er færdigskrevet, men det vides ikke med sikkerhed eller ej, om popstjernen vil tilføje et ekstra kapitel eller to i kølvandet på bruddet med Sam Asghari.

Selv hvis hun gør dette, har han dog ikke ret til nogen som helst af de penge, hun tjener på bogen.

Ifølge amerikanske medier har Britney Spears da også selv brug for pengene. Det forlyder nemlig, at hun var på noget nær røven, da faderens formynderskab over hende blev ophævet.

De penge, hun havde, har hun angiveligt brugt på luksuriøse rejser sammen med Sam Asghari, ligesom hun har store økonomiske udgifter til ansatte såsom sikkerhedsvagter og hushjælp.

Sponsoreret indhold