Kendte 14. april 2021

Britney Spears sender særlig besked til bekymrede fans

Popstjernen er smigret over opmærksomheden og deler video fra et hemmeligt og personligt fotoprojekt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Popstjernen Britney Spears er tilsyneladende "smigret" over al den opmærksomhed, hun har fået de seneste mange måneder. 

Den 39-årige "Toxic"-sangerinde har mandag delt et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun viser optagelser fra et såkaldt hemmeligt projekt, hun filmede sidste år kaldet "Just a Touch of Rose". 

- Jeg har over ti minutters video med "The Rose Project", og stol på mig, det er MEGET!!, skriver hun til sin video, der er underlagt nummeret "He Loves Me" af Jill Scott.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

- Er glad for at kunne dele det med en verden, der er empatisk og bekymret for mit liv. Hvad kan jeg sige, jeg er smigret, skriver sangerinden. 

Brit Brit har tidligere beskrevet roseprojektet som et "personligt fotoprojekt", og hvis vi skulle komme med et kvalificeret gæt, så er roseprojektet en hjemmeoptagelse af Britney i haven med forskellige bluser på. 

Opsigtsvækkende dokumentarfilm

De seneste par måneder har der været massiv opmærksomhed på Britney, efter New York Times havde premiere på den opsigtsvækkende dokumentarfilm "Framing Britney Spears".

Filmen dykker ned i, hvordan Britney gennem sin karriere er blevet behandlet af fans, familie og medierne, samt hvordan det hele gik så galt, at hun i 2008 endte med at blive umyndiggjort og stadig er det den dag i dag. 

En stor del af Britneys fanbase - den såkaldte #FreeBritney-bevægelse - er overbeviste om, at popstjernen holdes fanget mod sin vilje, og flere fans tror desuden på, at hun gennem sin personlige Instagram-profil sender hemmelige meddelelser og tegn ud til sine følgere. 

Social Media Manageren Cassie Petrey, der blandt andet håndterer Britneys Instagram, afviser både, at Britneys profil er styret af andre end hende selv, og at hun skulle bruge profilen til at sende hemmelige beskeder ud til sine fans. 

- Hun finder billeder på Google og Pinterest med citater, memes og alt andet selv. Ingen foreslår noget af det til hende, lyder det fra Petrey. 

- Hun lever bogstaveligt talt bare sit liv og prøver at have det sjovt med Instagram. 

Se Britneys seneste Instagram-opslag her: 

Sponsoreret indhold