Kendte31. marts 2021

Britney Spears bryder tavsheden efter kontroversiel dokumentar: - Jeg har grædt i to uger

Der har været tavst fra Britney Spears i forhold til "Framing Britney Spears", men nu refererer hun til dokumentaren i et opslag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dokumentaren "Framing Britney Spears" har skabt overskrifter verden over, men hovedpersonen selv har undladt at kommentere den.

Men i et opslag på Instagram nævner hun en dokumentar. Flere medier, blandt andet Variety, er ikke i tvivl om, at det netop er den kontroversielle New York Times-dokumentar, hun refererer til.

- Jeg så ikke dokumentaren, men ud fra det, jeg har set af den, blev jeg flov på grund af det lys, de sætter mig i ... Jeg har grædt i godt og vel to uger ... Jeg græder stadig nogle gange !!!!, skriver den 39-årige popstjerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_27.png
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Dokumentaren dykker ned i den omstridte sag om Britney Spears' umyndiggørelse og værgemål under sin far, som hun har været under i snart 13 år.

Det var efter hendes sammenbrud i 2007, at faderen, 68-årige Jamie Spears, fik kontrollen over hendes liv.

I dokumentaren er der også fokus på, hvordan medierne har behandlet Britney Spears gennem årene, hvilket "Toxic"-sangeren også sætter ord på i sit nye opslag, hun lagde ud natten til onsdag dansk tid.

- Der har altid været spekulationer omkring mit liv. Overvåget ... og dømt virkelig hele mit liv !!!

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Jeg har været udsat for det hele mit liv, når jeg optræder foran folk !!! Det kræver en masse styrke at stole på universet med din ægte sårbarhed, fordi jeg altid er blevet dømt ... Fornærmet ... og flov over medierne ... Og det er jeg stadig indtil i dag, skriver hun.

Følger man Britney Spears på de sociale medier, så ved man godt, at hun ofte danser, og at hun ikke er bleg for at dele sine dansevidoer.

Hun forklarer i opslaget, at hun danser hver eneste dag for at føle sig som et levende menneske.

Sponsoreret indhold