Kendte 9. marts

Britney Spears med chokerende melding: Klar til flere børn

Noget tyder på, at sangerinde Britney Spears ønsker sig en lille familieforøgelse. I hvert fald, hvis man skal tro den 40-årige popprinsesses Instagram-profil
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden november måned sidste år, hvor den garvede popsangerinde blev endelig fri af sit 13 år lange værgemål, er der vist ingen tvivl om, at hun i den grad har forsøgt at tage sit live tilbage.

(Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Men den pelsede ven kan muligvis se frem til en makker. I hvert fald proklamerer Britney Spears, der netop har været på ferie på Hawaii sammen med sin kæreste, at hun ønsker sig flere børn:

– Planlægger at få børn I Polynesien, lyder det i et opslag på Instagram, hvor Britney, udover den vilde børneudmelding, deler en række billeder af sig selv topløs.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Om teksten til opslaget rent faktisk betyder, at Britney Spears og hendes 12 år yngre kæreste, Sam Asghari, har reelle planer om familieforøgelse, er naturligvis ikke til at vide.

Men det er ikke første gang, at rygter om familieforøgelse har floreret.

Popprinsessen har i forvejen to sønner, 16-årige Sean Preston og 15-årige Jayden James, sammen med eksmanden Kevin Federline, som hun var gift med fra 2004 til 2007.

Britney Spears og Sam Asghari har dannet par siden 2016.

Sponsoreret indhold