Kendte15. februar 2022

Fans jubler: Er Britney Spears blevet gift?

Har den 40-årige popprinsesse mon fået ny titel? Et nyt Instagram-opslag fra fitnessfyren og Britneys kæreste, Sam Asghari, sætter i den grad gang i spekulationerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trofaste fans af Britney Spears har muligvis set det før: Sam Asghari har for vane at omtale sangerinden som sin hustru.

Senest satte han gang i de helt vilde rygter, da popprinsessen fejrede sin 40-års fødselsdag i begyndelsen af december. Her delte han nemlig ligeledes et opslag på Instagram, hvor han beskrev frøken Spears som både en ”løvinde” og ”hustru”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega471333_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Britney Spears og Sam Asghari. Foto: MEGA

Og nu gør han det således atter en gang, da han udbasunerer hele ”happy life, happy wife”-klichéen.

Men måske er det hele anderledes, fordi det nye hustru-opslag er delt på Valentinsdag.

Parret har hverken be- eller afkræftet, om de er blevet gift. Men sikkert er det, at fans i den grad bakker op, hvis det skulle være tilfældet.

- Det bedste par i verden, skriver en følger i kommentarfeltet til det opslag, hvor Sam Asghari har delt både de søde ord om popprinsessen samt et foto taget foran et spejl (som muligvis trænger til at blive pudset?) af det forelskede par.

- Du er virkelig en heldig mand. Hun er en sand legende og en smuk sjæl, skriver en anden, mens andre stepper i og lader listen med komplimenter vokse.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

Britney er før blevet hemmeligt gift

Skulle der være noget om bryllupssnakken, så er det altså ikke første gang, at den garvede sangerinde har snydt både fans og omverden.

Tilbage i 2004 blev hun nemlig to gange pludseligt gift. Første gang i januar måned med barndomsvennen Jason Alexander. Parret blev gift i Las Vegas – og ægteskabet varede 55 timer. Herefter blev det annulleret.

Anden omgang var i september, hvor Britney blev smedet sammen med Kevin Federline, som hun har to sønner sammen med.

Selv om parret var forlovede, og havde fortalt vidt og bredt om det, blev de stadig viet ved en hemmelig bryllupsceremoni.

Sponsoreret indhold