Kendte2. september 2023

Britney Spears jubler og viser ny slangetatovering frem

Den amerikanske popstjerne har markeret sin nyfundne status som single med en særlig tatovering
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØRs Britney-ekspert giver sit bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og skilsmissen fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: Vil Britney Spears genforenes med sin far?

Britney Spears er i kølvandet på sin skilsmisse i fuld gang med at komme videre med sit nye liv.

Derfor står den lige nu på en hyggeferie i Mexico med en række ukendte venner, og det går tilsyneladende ikke stille for sig.

Lørdag har den 41-årige "Toxic"-sangerinde nemlig delt et opslag med sine 42 millioner følgere på Instagram, hvor hun viser sin nye ink frem.

"Crossroads"-stjernen har nemlig fået sig en ny tatovering på den nederste del af ryggen, placeret lige over den tatovering af en fe, som hun har haft i mange år.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-02/2gds.png
Britney viste i sidste uge sin nye tatovering frem.
 Foto: britneyspears/Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-02/1313.png
Selvom der bliver lavet ansigter, så indrømmer Spears, at "det faktisk ikke er så slemt".
 Foto: britneyspears/Instagram

- Min nye slangetatovering, folkens! Jeg er begejstret, siger hun i videoen, mens hun danser rundt i et køkken.

Britney har også delt en række videoer af sig selv på en ridetur, hvor hun i en af videoerne lader til at have smidt toppen for at ride i totalt bar overkrop.

Udover fetatoveringen og den nye slange, så har Brit Brit også prydet sin krop med tatoveringer af et dobbelt kors under sine hofter, et læbestiftmærke på taljen og en vinstok på foden.

Skilsmisse

Fans af den Grammy-vindende stjerne fik sig noget af en overraskelse, da det i sidste måned kom frem, at den 29-årige Sam Asghari vil skilles fra Britney.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-23/veurb.png
Britney mødte Sam Asghari i 2016 under indspilningerne til musikvideoen "Slumber Party".
 Foto: Instagram

Ingen af parterne har fortalt, hvad der egentlig er årsagen til skilsmissen, men den tidligere fitnessguru meddelte kort tid efter, at "shit happens" på sin Instagram.

Asghari flyttede angiveligt ud af parrets hjem i Thousand Oaks, Californien for flere måneder siden, og bor nu i en luksuslejlighed i midten af Los Angeles. En lejlighed, som Britney angiveligt betaler et svimlende beløb for hver måned.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-19/mega1006290_001.jpg
Til efteråret udkommer Britneys nye bog "The Woman In Me", hvor det forventes, at hun deler flere detaljer fra sit liv som umyndiggjort.
 Foto: Gallery Books/Mega

Til efteråret kan fans forvente en endnu større indsigt i Britneys hektiske popstjerneliv, når hun udgiver sin nye bog "The Woman In Me".

Det forventes, at hun vil dele flere detaljer fra sit liv som umyndiggjort, men også om problemerne med sin familie og om tiden i begyndelsen af 00'erne, hvor hun dannede par med popstjernen Justin Timberlake.

Se Britneys opslag her:

Sponsoreret indhold