Britney Spears har ikke fortalt hele sandheden: - Jeg er først lige gået i gang

Foto: MEGA

Ifølge Britney Spears har vi kun lige berørt overfladen, når det kommer til mængden af chokerende informationer om det kontroversielle værgemål, hun lever i.

"Break the Ice"-sangerinden delte tirsdag et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun skrev beskeden om, at "livet går videre". Det opslag har hun dog slettet nu og erstattet med et andet, noget længere opslag.

- Jeg skrev, at "livet går videre" i et af mine sidste opslag, men det er altid lettere sagt end gjort, skriver hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- I det øjeblik føltes det som den nemmeste ting at sige, men jeg tror, vi allesammen er klar over, at jeg aldrig nogensinde vil være i stand til at komme helt videre, før jeg har fået sagt alt, hvad jeg har brug for at sige. Og jeg er langt fra tæt på!

- I så lang tid fik besked på ikke at sige noget, og jeg har det endelig som om, jeg først lige er gået i gang. 

I krig med sin familie

Det er snart en måned siden, at Britney for første gang fortalte offentligheden om de forhold, hun har levet under siden 2008. Forhold, der betyder, at hun blandt andet er blevet forbudt at gifte sig og få flere børn. 

- Jeg har løjet og fortalt resten af verden, at jeg er okay og glad. Jeg har været i benægtelse. Jeg har været i chok. Jeg er traumatiseret, lød det fra Britney i retten.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Britneys far, Jamie Spears, har bestemt alt i Britneys liv siden 2008, men nu har popstjernen fået nok og er klar til at sagsøge sin far. (Foto: MEGA)

- Men nu fortæller jeg jer sandheden. Jeg er ikke lykkelig. Jeg kan ikke sove. Jeg er så gal, at det er vanvittigt. Jeg græder hver dag.

Dramaet fortsatte så den 14. juli, hvor sangerinden endnu en gang talte til dommeren Brenda Penny i retten i Los Angeles. Her sagde hun blandt andet, at hun ønskede at lægge sag an mod sin far, Jamie Spears, for at have udnyttet værgemålet. Et værgemål han står i spidsen for. 

- Jeg troede, de prøvede at slå mig ihjel. Hvis det ikke er misbrug, så ved jeg ikke, hvad der er.

Jamie Spears er dog ikke den eneste, der lader til at få Britneys vrede at mærke. Senest har lillesøsteren, Jamie Lynn, også fået mere eller mindre klar besked om at holde munden lukket. 

- Må Herren pakke din lede røv ind i glæde i dag, skrev Britney i et Instagram-opslag, der tydeligvis var et svar på det opslag, lillesøsteren havde delt tidligere på dagen.

Britney har også tidligere kritiseret Jamie Lynn for at leve højt på Britneys popsucces. Hun var blandt vred, da lillesøsteren ved Radio Disney Music Awards i 2017 optrådte med en række af Britneys sange, før hun overrakte den såkaldte RDMA "Icon" Award til "Toxic"-sangerinden.

- Jeg bryder mig ikke om, at min søster dukkede til en prisuddeling og optrådte med MINE SANGE!!! Mit såkaldte supportsystem har såret mig dybt.

Britney har senest fået en ny advokat, der har lovet at gå hele vejen med hende for at opnå den frihed, hun ønsker. Næste høring i sagen om værgemålet finder sted i september.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close