Forlovet med Sam? Britney Spears spottet med ring på fingeren

Søndag satte 39-årige Britney Spears sig bar rattet i sin hvide Mercedes sammen med kæresten Sam Asghari.

Destinationen var ”Toxic”-sangerindens yndlingskaffebar Starbucks i centrum af LA, og selvom sådan en tur efter læskende mokka ikke er noget, vi andre ville studser synderligt over, så er det faktisk længe siden, at Britney har haft friheden til at gøre den slags.

I hvert fald hvis man skal tro hendes egne udtalelser under den kontroversielle høring for under en måned siden.

Men køreturen – og Britneys delvist genvundne frihed – er ikke det eneste, der springer i øjnene.

På sin finger havde popsilden nemlig tilsyneladende en stor, glitrende diamantring. Ifølge flere et sikkert tegn: Hendes kæreste gennem cirka fire år, Sam, har været på knæ.

Vil giftes og have børn

Da medarbejderen på kaffekæden rækker drikkevarerne til popstjernen, kan den store ring skimtes på den venstre hånd.

Og det har mediet Daily Mail fået billeder af.

Både Britney og Asghari har tidligere fortalt, hvordan de har haft drømme om at starte en fælles familie og indgå ægteskab.

Spears har som bekendt allerede to sønner med eksmanden Kevin Federline, men undervejs i sine chokerende udtalelser i retten fortalte hun, hvordan hun længe inderligt har ønsket sig flere børn.

Dette har dog været umuligt, da hun mod sin vilje har båret rundt på præventionen IUD, som er en form for spiral.

Artiklen fortsætter under billedet: 

En del frihed er kommet tilbage Spears efter mediestormen, FreeBritney-bevægelsens arbejde og høringerne. Parret har både været på solferie og på køreture sammen. Den slags var stort set utænkelige førhen. (Foto: MEGA)

Sam støtter op

Spears og Asghari begyndte at date hinanden i 2016, da de mødtes på optagelserne til hendes ”Slumber Party”-musikvideo. Siden har har Sam stået trofast ved megastjernens side, mens hun har kæmpet for at fjerne sin egen far som ene magtfulde værge – med kontrol over både hendes formue, hendes arbejde og hendes frihed til at stifte familie.

Gennem 13 år har Spears levet som umyndiggjort individ under værgemålet, og flere gange i løbet af de seneste år har kæresten offentligt støttet kampagnen #FreeBritney på især de sociale medier.

Lige i øjeblikket ser det lysere ud for den 39-årige Britney, som lader til at genvinde små bidder af sin frihed dag for dag.

For nylig kunne hun fejre en foreløbig sejr på vejen ud af umyndiggørelsen, da det blev afgjort, at hun kunne få sin egen advokat – den anerkendte Mathew Rosengart - til at føre sin sag videre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close