Kendte 15. oktober 2021

Britney Spears gør det igen: Jeg ville hellere dø

Det er ikke nyt, at sangerinden ynder at vise sine attributter frem til sine mere end 35 millioner følgere, men denne gang er der en helt særlig årsag til, hun holder sig på brysterne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 39-årige popstjerne Britney Spears har gennem de seneste måneder vist mere og mere af sig selv.

Senest tidligere på måneden, hvor hun poserede al natural, efter det blev verdenskendt, at hendes far ikke længere er hendes værge.

Formen på sangerinden, der har været mere end 20 år i branchen, fejler da fortsat ej heller ingenting, og på sit seneste opslag på Instagram fortæller hun, at hun fortsat vil holde den – men uden hjælp af læger.

- Hvad er det, der er med konsultationer for kropsforbedringer???! Er det bare mig, eller er der andre, der også bliver fornærmet ved disse oplevelser… Måske er jeg bare ekstremt sensitiv, skriver hun til billedet, hvor hun blot poserer i et par hvide shorts, mens hun holder godt fast om sine bryster.

Sangerinden er flere gange blevet ’dissekeret’ af eksperter på området, som udtaler, at hun må have fået lavet noget ved sin fortsat ungdommelige krop. Men selv har hun kun indrømmet at have fået filler i læberne.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Det fortalte hun blandt andet tilbage i 2013 under et interview med Daily Mail.

- Uanset hvad, så ville jeg hellere falde ned ad en klippe, end at have en læge fortælle mig, hvad han synes er forkert ved min krop – det har jeg lært nu!, slutter hun opslaget og understreger, at hun altså ikke overvejer at skulle under kniven.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ikke første gang

Det er langt fra første gang, den 39-årige ”Toxic”-sangerinde har delt sine tanker – eller krop – med sine mere end 34 millioner følgere på det sociale medie.

Noget, der samtidig også har fået flere til at spekulere i, om hun har fået lavet sine bryster eller andet på kroppen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Britney Spears og Sam Asghari blev forlovet i september måned. Foto: MEGA

Selv har hun ad flere omgange kommenteret på rygterne, at ”nej, jeg har ikke fået lavet mine bryster” og ”jeg er heller ikke gravid”.

- Jeg har bryster på de her billeder, fordi jeg elsker mad!!!, har hun tidligere skrevet.

Sponsoreret indhold