Kendte 9. oktober 2021

Britney Spears springer ud som forfatter: Skriver bog om myrdet pige

Lugter det af en selvbiografi? Popprinsessen fortæller, at hun er gået i gang med at skrive på en helt særlig bog
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frøken Spears synes selv, hun har fået en god idé.

På sin Instagram-profil fortæller den 39-årige popstjerne, at hun er gået i gang med skrive på en helt ny bog. En bog, der muligvis godt kunne handle om hendes eget liv. På symbolsk plan, bevares.

- Jeg skriver på en bog om en pige, der blev myrdet, men hendes spøgelse sidder fast i limbo på grund af traume og smerte, og hun ved ikke, hvordan hun skal kunne krydse over til den verden, hun plejede at kender, skriver Britney i sit som altid noget mystiske opslag.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney skriver på en bog en pige, der er blevet slået ihjel. Det fortæller popstjernen på sin Instagram-profil. (Foto: MEGA)

- Efter at have siddet fast i limbo i tre år, er hun blevet til et spøgelse, der nyder sit eget spejlbillede. Hun har ingen, hun kan stole på, men så sker der noget, og hun finder ud af, hvordan hun kan krydse over til den verden, hvor hendes familie er.

- Da hun endelig slipper ud, skal hun tage en beslutning og møde de mennesker, der myrdede hende eller skabe et helt nyt liv. Hun har ikke længere brug for sit spejlbillede.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hun har fundet en portal ved konstant at sige de samme bønner om og om igen, og de har givet hende indsigt og gjort, at hun ikke længere er bange. Det, jeg ikke vil afsløre, er, hvad hun gør, når hun krydser over på den anden side... Udover at lære at skrive sit eget navn igen!!¨

Om der rent faktisk er en bog på vej, som Britney selv har forfattet, er endnu ikke bekræftet. Det ville dog ikke være den første bog, Britney har lagt navn til.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney Spears udgav i 2001 en roman i samarbejde med sin mor, og måske er der nu endnu en på vej? (Foto: MEGA)

Tilbage i 2001 udgav Britney i samarbejde med sin mor, Lynne Spears, romanen "Modermærket", der en skønlitterær fortælling baseret på Britneys liv.

Derudover har Britney og hendes mor også sammen skrevet bogen "Heart to Heart", der er en endnu mere letlæselig sag, der med massevis af billeder og en smule tekst fortæller om Britneys rejse fra lille pige i Kentwood, Louisiana til verdens største popikon.

Sponsoreret indhold