Kendte24. juni 2021

Britney Spears’ far bryder tavsheden

Britney Spears' far bryder nu tavsheden, efter hans 39-årige datter kom med eksplosive anklager mod ham under en retshøring natten til torsdag dansk tid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Britney Spears’ kamp for frihed har fået nyt håb, efter den 39-årige sanger natten til torsdag fik mulighed for at udtale sig om sit liv under en retshøring i Los Angeles.

Her fortalte popsangeringen åbent og alvorligt om det værgemål, hun har været underlagt siden 2008 – og i samme ombæring anmodede hun på det kraftigste om, at værgemålet blev annulleret straks.

Værgemålet, der blev iværksat efter Britneys sammenbrud i 2007, har blandt andre været anført af Britneys egen far, Jamie Spears, 68.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190919-001100-3_18mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney Spears og faderen Jamie. Foto: Ritzau Scanpix

Under retsmødet havde hun ikke mange pæne ord at sige om sin far. Hun anklagede ham blandt andet for at have udnyttet hende og påstod, at han ”nød at have kontrol” over hende.

Under retsmødet brød faderen selv tavsheden, da han via sin advokat udtalte, at ”han elsker sin datter meget højt”.

”(Jamie) er ked af at se sin datter i så stor smerte. Han elsker sin datter og savner hende højt”, lød udtalelsen, som hans advokat Vivian Lee Thoreen oplæste ifølge flere medier.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190614-044408-3_12mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Faderen Jamie Spears har i 13 år styret datterens økonomi. Foto: Ritzau Scanpix

Tidligere har det amerikanske medie New York Times afsløret, at den 68-årige Jamie er flyttet tilbage til hjembyen Kentwood, Louisiana. Her bor han eftersigende i en autocamper – til trods for, at han stadig har kontrol over og styrer Britney Spears’ formue, der eftersigende er på svimlende 374 millioner kroner.

Under retsmødet, der fandt sted natten til torsdag dansk tid, bønfaldt Britney retten om at fjerne hendes værgemål. I samme ombæring rettede hun altså en skarp kritik mod sin far:

- Han elskede et hundrede procent, at han havde kontrol over mig, lød ordene fra Britney om sin far, da hun virtuelt var med til høringen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210605-044741-3_3mb_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney Spears bønfalder nu retten om at få sit liv tilbage. Foto: Instagram/Ritzau Scanpix

- Jeg har løjet og fortalt resten af verden, at jeg er okay og glad. Jeg har været i benægtelse. Jeg har været i chok. Jeg er traumatiseret, fortsatte hun.

Foruden at miste kontrollen over sin formue har værgemålet også haft særdeles personlige konsekvenser for Britney. Sangeren kunne således fortælle, at hun i kølvandet på værgemålet fik opsat en spiral mod sin vilje – med det formål at undgå, at hun blev gravid.

- Jeg vil gerne gradvis komme videre, og jeg vil gerne have lavet en ordentlig aftale, jeg vil være i stand til at blive gift og få en baby. Jeg fik at vide i værgemålet, at jeg ikke kan blive gift eller få en baby, jeg har en (IUD) (spiral, red.), så jeg ikke kan blive gravid. Jeg ønsker at tage den ud, så jeg kunne prøve at få en ny baby. Men dette såkaldte hold vil ikke lade mig gå til lægen for at få den ud, fordi de ikke vil have, jeg får flere børn. Så dybest set gør dette værgemål mere skade end gavn, sagde Britney blandt andet.

Om retten i Los Angeles har tænkt sig at opfylde Britneys anmodning, må tiden vise.

Du kan læse hele Britney Spears' udtalelse her.

Sponsoreret indhold