Kendte21. august 2023

Britney Spears bliver slikket på af ukendt mand

Britney Spears lader sig tilsyneladende ikke påvirke af bruddet med Sam Asghari
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver her sit kvalificerede bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og den mulige skilsmisse fra 29-årige Sam Asghari. Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Endelig bryder Britney Spears tavsheden: Sætter ord på skilsmissen

Britney Spears bliver ved med at forarge på sin Instagram-profil.

Lige nu er hun i gang med en skilsmisse fra sin snart eksmand Sam Asghari – en skilsmisse, som bliver fulgt tæt af flere verden rundt.

Noget kunne dog tyde på, at skilsmissen ikke er nogen der påvirker popikonet synderligt, og måske hun endda allerede er videre.

Seneste opslag på Britney Spears' Instagram-profil viser en ukendt mand slikke på sangerindens ben i en video, hvor hun også bliver båret af fem mænd i bar overkrop.

Videoen er suppleret med en tekst om, at hun skulle være blevet forfulgt at paparazzofotografer, mens hun var ude at hente take away.

"Jeg vidste, paparazzierne var blevet informeret, fordi jeg kørte i en bil, jeg aldrig havde brugt før", skriver sangerinden.

Ifølge opslaget har Britney Spears haft en vild nat med de fem mænd.

"Jeg inviterede mine yndlingsdrenge over, og vi legede hele natten", skriver hun i opslaget.

Kort før den seneste video lagde Britney Spears også en anden video op, hvor hun ligger topløs i sengen og gør sig til foran kameraet, mens hun dækker sine bryster.

Sponsoreret indhold