Kendte21. januar 2021

"Bridgerton"-stjerne: Derfor skal du vente længe på sæson 2

"Bridgerton" har taget Netflix-seere med storm, men der er god sandsynlighed for, at du kommer til at vente længe på sæson to
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton.png
 Foto: Netflix

Det er ikke en gang en måned siden, at den populære tv-serie "Bridgerton" fik premiere på Netflix, men allerede nu hungrer fans efter endnu en sæson.

Ifølge "Bridgerton"-stjernen Phoebe Dynevor, der spiller rollen som Daphne Bridgerton, kan det dog godt være, at der kommer til at gå et pænt stykke tid, før anden sæson rammer streaminggigantens katalog af serier.

Faktisk er det slet ikke blevet bekræftet, at Netflix har tænkt sig at producere en sæson mere, men det er trods alt ganske sikkert at antage, eftersom serien på ganske kort tid har formået at blive en af de mest sete Netflix-serier nogensinde.

Men selv når det grønne lys er givet til at gå i gang med indspilningerne af sæson, så tror Phoebe Dynevor, at coronapandemien vil sætte en solid stopper for, at de rent faktisk kan komme i gang.

- Jeg kan ikke forestille, hvordan det ville være muligt at filme under de her omstændigheder, siger den 25-årige skuespiller til Deadline.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridge.png
 Foto: Netflix

(Foto: Netflix)

- Der er så mange statister og så mange ansatte, og det er en meget intim serie. Det forvirrer mig bare, hvordan vi ville filme det med covid-regler, medmindre der var givet vacciner på forhånd.

Phoebe har god erfaring med at filme tv under coronarestriktioner. For nyligt har hun nemlig indspillet scener til den amerikanske serie "Younger", som Hilary Duff også medvirker i.

- Da jeg filmede, var det med masker på under øvelserne. Så du tager dem ikke af, før de siger 'action'. Eller det gjorde vi i hvert fald ikke. Det var virkelig en underlig oplevelse. Jeg så ikke min karakters nye kærestes ansigt, før vi rent faktisk indspillede scenen sammen, hvilket er virkelig bizart.

Når og hvis produktionen af den nye sæson af "Bridgerton" går i gang, har den unge skuespiller ingen anelse om, hvad der egentlig vil komme til at ske.

- Jeg har helt ærligt ingen idé om, hvad de har tænkt sig at gøre med anden sæson, men jeg kan forestille mig, at hvis de følger bøgerne, så vil det handle om Anthonys rejse. Jeg er sikker på, at Daphne ender med at blive involveret. Men ja, jeg tænker på, hvordan det vil folde sig ud. Det er jeg spændt på.

Lover mange sæsoner

"Bridgerton", der i korte træk kan beskrives som "Gossip Girl" møder Jane Austin, handler i første sæson om den unge Daphne Bridgerton, der er på jagt efter en ægtemand.

Skaberen bag serien, Chris Van Dusen, har tidligere udtalt, at fans godt kan forvente, at der er mange sæsoner af den populære serie på vej.

- Det er er familie med otte børn, og der er otte bøger, jeg ville elske at få mulighed for virkelig at fortælle historierne og kærlighedshistorierne for alle Bridgerton-søskende. For hver enkelt karakter, helt sikkert. Det ville jeg elske, har han tidligere udtalt.

Siden "Bridgerton" fik premiere på Netflix den 25. december, er serien blevet set af intet mindre end 63 mio. husstande. Serien ligger dermed i top fem over de mest sete Netflix-serier.

Sponsoreret indhold