Kendte13. januar 2021

Kan du huske ham? "Bridgerton"-stjerne fik sin start i "Harry Potter"

"Bridgerton"-stjernen Rege-Jean Page har vundet Netflix-seernes hjerter, men det er nok de færreste, der ved, at han har været med i "Harry Potter"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridge.png
 Foto: Netflix

En "Harry Potter"-stjerne i "Bridgerton"-serien? Jo, jo, den er god nok. I hvert fald når det kommer til Rege-Jean Page, der for alvor har vundet tv-seeres opmærksomhed siden premieren på den nu så populære Netflix-serie.

Den 31-årige skuespiller har sikret sig rollen som Simon, hertugen af Hastings, og selvom det ikke just er Rege-Jean Pages første rolle, kommer det muligvis som en overraskelse, at han faktisk fik sin start i en "Harry Potter"-film.

Rege-Jean havde nemlig en enkelt statistrolle i "Harry Potter og dødsregalierne del 1".

Og det svære arbejde er heldigvis allerede blevet lavet af internettets hardcore filmnørder, der har fundet det klip, hvor Rege-Jean kan spottes i "Harry Potter".

Rege-Jean var en del af Bill og Fleurs brylllupsscene, og han kan ses i det øjeblik, de danser deres første dans.

Artiklen fortsætter efter videoen...

James Bond-favorit

Efter det store "Bridgerton"-gennembrud er den egelske skuespiller blevet en kæmpe favorit til at skulle overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig. I hvert fald hvis du spørger fans af serien.

Flere bettingsider mener også, at Rege-Jean Page har gode chancer, men da tv-vært Jimmy Fallon spurgte ind til Bond-rygterne, var svaret muligvis en anelse skuffende.

- Hvis du er brite og gør noget, som høster anerkendelse, som folk kan lide, så begynder folk at bruge "B-ordet". Det er som en slags medalje. Jeg er glad for at have fået den medalje. Jeg er glad for at være i selskab med personer, som har den medalje, men det er bare en medalje, lyder det fra det britiske stjerneskud.

Netflix-serien "Bridgerton" er siden premieren den 25. december blevet en af de mest sete serie på streaminggiganten - nogensinde.

Sponsoreret indhold