Kendte24. juni 2020

Braithwaites lyssky periode: Hun troede, jeg var utro

Den danske FC Barcelona-spiller måtte luske omkring for at holde en stor hemmelighed skjult for konen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Han havde selv vidst i nogle uger, at handlen var nær. Men ingen måtte vide det, før den var helt sikker – heller ikke hans franske frue, Anne-Laure, der på det tidspunkt var højgravid.

– Hun fornemmede, at der foregik noget, for når jeg fik telefonopkald, sneg jeg mig ud af huset, selv om det var koldt udenfor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_1_1.jpg
 (Foto: Instagram (Martin Braithwaite)

Mens han spillede i den franske liga, mødte Esbjerg-drengen den smukke journalist Anne-Laure. Dengang havde hun to drenge – siden er der kommet to flere til, senest lille Valentino, som hun fødte i april. (Foto: Instagram (Martin Braithwaite)

Hun undrede sig og spurgte nærmest, om jeg havde en elskerinde eller sådan noget, fortæller Braithwaite i et interview med den engelske avis The Guardian, som fortæller historien om, hvordan Martin fra Esbjerg kunne ende i en af verdens største og mest traditionsrige klubber.

Håbede på chok

Før den danske landsholdsspiller fik fortalt Anne-Laure, at det var de blå-røde catalanere, der ville ha’ ham – og ikke en elskerinde – havde venner kontaktet hende for at spørge, om rygterne om Braithwaites klubskifte var sande.

Derfor fik Martin ikke helt den reaktion, han havde håbet, da han endelig fortalte nyheden til Anne-Laure.

– Jeg var ærgerlig over, at jeg ikke fik chok-reaktionen, men hun var virkelig glad, og hun forstod også, hvorfor jeg ikke havde fortalt hende det før, siger fodboldstjernen, der kun nåede 20 dage på holdet, før coronaen lukkede Spanien ned.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_2_0.jpg
 (Foto: MEGA)

I Barcelona spiller danskeren sammen med selveste fodboldguden Messi, 32. (Foto: MEGA)

Det betød til gengæld, at han havde tid til at være med ved fødslen af Valentino, Martins anden søn og Anne-Laures fjerde.

– Jeg har hørt, at en masse folk er blevet skilt (under coronakrisen, red.), men jeg har indset, at jeg virkelig elsker min kone. Vi er blevet endnu tættere, fortæller den lykkelige dansker, der skulle have brugt sommeren på at spille EM, men i stedet spiller sæsonen færdig med Barcelona. Her er han genstartet med lyn og torden og ikke mindst et mål i den første kamp.

Sponsoreret indhold