Kendte10. februar 2020

Italien elsker Eriksen: Messias fra Middelfart

Den stille fynbo har revet rødderne op i London og er taget til Italien, hvor de lokale gør, hvad de kan for at byde den lille nye familie velkommen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eriksen2.jpg
 (Foto: Instagram (Christian Eriksen))

Spændingen er enorm i Milano for tiden, for byens ene storhold har hentet en verdensstjerne til at vriste det italienske mesterskab fra konkurrenterne Juventus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/eriksen1.jpg
 (Foto: Inter)

Inter Milan giver Juventus kamp til stregen om det italienske mesterskab. På søndag venter endnu en vigtig kamp for Eriksen og co, når de skal møde lokalrivalerne fra AC Milan – med landsholdsanfører Simon Kjær i forsvaret. (Foto: Inter)

Christian Eriksen hedder den stille dreng fra Nordvestfyn, som fik titusindvis af vilde italienere til at gå amok på landets største stadion, Giuseppe Meazza, da Eriksen fik debut for holdet, allerede dagen efter at han var landet i støvlelandets modehovedstad.

Mange af fansene havde været i gaderne allerede dagen forinden for at hylde midtbanekreatøren, som i ugevis havde været rygtet til klubben.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/eriksen3.jpg
 (Foto: Inter)

Allerede før Eriksen var officiel Inter-spiller, gik folk på gaden for at se giraffen, der er udset til at hente guld hjem til klubben. (Foto: Inter)

Farvel til bullshit

Dermed kan Eriksen begynde på en frisk igen efter et sløjt halvt år i London.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/chris2_0.jpg
 (Foto: Scanpix)

Eriksens gamle nummer på trøjen i Tottenham var 23, men det var optaget i Inter, så i stedet gik han et nummer op, da han fik debut mod Fiorentina dagen efter ankomsten i Milano. (Foto: Scanpix)

Præstationerne på banen fik fansene til at buhe ad den danske troldmand, og i oktober eskalerede nedgørelsen.

Her gik holdkammeraten Jan Vertonghen rundt med et blåt øje, og rygtemagere påstod hurtigt, at det skyldtes et slagsmål med Eriksen, som angiveligt skulle have opdaget, at kæresten Sabrina skulle have en affære med belgieren.

Det rygte generede Christian Eriksen så meget, at han gik på Twitter for at understrege, at det var "bullshit".

Lokale kammerater

I Milano venter ikke bare et nyt land, men også nye bekendtskaber – og en ny løn på et stykke over en million kroner om ugen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/eriksen_hus.jpg
 (Foto: Aviaya Valdivia Hansen)

Efter skiftet tjener Eriksen ifølge italienske medier langt over en million kroner om ugen. Så han skal kun bruge tre måneder på grønsværen for at betale den store rødstensvilla i Odense-bydelen Hunderup, som Christian og Sabrina købte sidste år. (Foto: Aviaya Valdivia Hansen)

Bliver sproget for svært for den lille familie, har de heldigvis bekendte ansigter lige i nærheden. For de er ikke de eneste nye i byen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/chris1_insta.jpg
 (Foto: Instagram (Christian Eriksen))

Lige før VM i sommeren 2018 blev Christian og Sabrina Kvist Jensen, 25, forældre til Alfred. Familien skal nu vænne sig til en helt anden hverdag i Italien. (Foto: Instagram (Christian Eriksen))

Få uger før Eriksens ankomst i Milano rykkede landsholdets anfører, Simon Kjær, til Inters ærkerivaler AC Milan, der har hjemmebane på samme stadion, så der er ikke langt til den nærmeste kammerat, hans frue, Elina Gollert, og legekammerater til Alfred – Kjær-drengene Viggo på tre og Milas på seks.

https://imgix.seoghoer.dk/dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Til sommer venter en helt anden velkomst på Christian Eriksen, når han skal hjem til Danmark for at spille EM i Parken sammen med resten af Danmarks dygtigste fodbolddrenge.(Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold