Kendte 9. marts 2020

Brad Pitt spottet med mystisk kvinde

Er det her kvinden, der har vundet Brad Pitts hjerte?
Foto: MEGA

Brad Pitt blev i weekenden spottet med en ung, mystisk kvinde til en intim koncert, og at dømme efter den video, TMZ har fanget, så kunne det sagtens ligne en romantisk date.

Brad blev set på The Wiltern i Los Angeles, Californien, hvor musikeren Thundercat var på scenen for at give koncert. Øjenvidner fortæller, at han ankom med den mystiske kvinde, som han sad sammen med gennem hele koncerten. 

Se videoen af Brad Pitt og den mystiske kvinde her:

Artiklen fortsætter efter videoen...

Kvinden kan i videoen kun ses fra siden og er helt kortklippet. Det er endnu uvist, hvem kvinden i videoen er, men Brad Pitt er tidligere blevet spottet sammen med "Arrested Development"-skuespilleren Alia Shawkat, og det kunne til forveksling godt ligne den 30-årige skuespiller.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Brad Pitt var ikke den eneste, der i weekenden ville se Thundercat optræde. Både Ariana Grande, Ty Dolla $ign og Anderson .Paak blev set samme sted.

Efter årets SAG-uddeling havde Brad Pitt og ekskonen Jennifer Aniston et helt særligt øjeblik, som fik internettet til at gå helt amok. Men intet tyder på, at det tidligere par har fundet sammen igen. 

Sponsoreret indhold