Kendte 10. december 2021

Bonussønnen gav Ane Høgsberg lyst til at være mor

Ane Høgsberg fortæller om det nære forhold til bonussønnen Axel, som betød, at hun og Lasse Madsen fik et barn sammen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Komiker Ane Høgsberg er meget populær for sine relaterbare videoer om, hvordan det i virkeligheden er at være forælder. Men egentlig var det ikke den oprindelige plan, at hun skulle være mor.

Det var først en beslutning, hun tog, da hun mødte kollegaen Lasse Madsen, der er far til lille Axel, og hun forelskede sig hovedkulds i dem begge og tanken om at have en lille familie, fortæller hun til Femina.

– Tilfældet er, at Axel er den mest kærlige og tillidsfulde lille dreng, som er umulig ikke at få et forhold til. Og så skete der et eller andet i mig, da jeg så Lasse være far for ham, hvor jeg pludselig kunne mærke: Guuud, det er han virkelig god til. Det vil jeg også være en del af.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Dan Mariegaard

I interviewet fortæller Ane Høgsberg også, at både Lasse og Axel kalder hende "Tulle". Her er parret fotograferet til Zulu Comedy Galla i år. Foto: Dan Mariegaard

I december sidste år fik parret sønnen Ebbe, der snart fylder et år, mens Axel snart er fire. Han bor hos familien hver anden weekend, og Ane Høgsberg går meget op i rollen som en god bonusmor.

Komikerens egne forældre er skilt, og det forhold, hun havde til sin stedfar dengang, er den, hun gerne vil være for Axel: En, han kan komme til, når forældrene er ”umulige”, som hun siger.

- Axel har jo de bedste forældre i hele verden, og hans mor og far elsker ham så højt. Han har alt, hvad han skal bruge, i dem.

- Men jeg kan forhåbentligt give ham noget, som det kun er mig, der kan give ham, siger Ane Høgsberg i interviewet.

Sponsoreret indhold