Kendte14. januar 2022

Bob Sagets sidste interview sendes i dag: Komikken hjalp mig med at overleve

Den afdøde amerikanske komikers sidste interview var ganske hjerteskærende: Han fortalte nemlig åbenhjertigt om sin søster Gay, der døde af den autoimmune sygdom systemisk sklerodermi
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om han levede af og for komikken, så fyldte tragedierne i den grad i Bob Sagets liv.

Den amerikanske tv-legende blev søndag fundet død på sit hotelværelse, og senere i dag bliver Sagets sidste interview sendt på amerikansk morgen-tv – og her fortæller den amerikanske stjerne om, hvordan han blev forfulgt af familietragedier.

"This Morning" har allerede vist et kort klip fra det interview, der altså skulle vise sig at blive Bob Sagets sidste.

Interviewet, som blev optaget den 6. december, bliver foretaget af dr. Jon LaPook, hvor Saget fortæller om sin kamp for at skabe opmærksomhed omkring sklerodermi. En sygdom, der i 1994 tog livet af hans søster Gay. Hun blev blot 47 år.

Artiklen fortsætter under tweetet

I det korte klip, som indtil videre er blevet offentliggjort, fortæller Saget, hvordan han gennem hele sit liv har brugt komikken til at klare de bump på vejen, som livet har budt på.

– Det var forsvarsmekanisme, og det hjalp mig virkelig med at overleve, lyder det ærligt fra Bob Saget, der døde efter at have optrådt med sit standupshow i den amerikanske by Jacksonville.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/crlanacionpic097463_0.jpg
 Foto: MEGA

Bob Sagets sidste foto på Twitter er af ham selv på scenen i Jacksonville. Foto: MEGA

– Det hjalp mig med at holde mig mentalt i live fremfor at lade modgang ødelægge mig, tilføjer han i det rørende interview.

Bob Sagets sidste interview sendes på amerikansk morgen-tv senere i dag.

Sponsoreret indhold