Kendte 18. maj

Bob Sagets hustru med rørende hyldest: – Savner dig hvert minut

Det kom som et chok, da nyheden i januar lød, at den blot 65-årige komiker var blevet fundet død på sit hotelværelse
Foto: MEGA

Det nye år havde knap nok fået sin start, før det den 10. januar lød, at den 65-årige verdenskendte komiker Bob Saget dagen før var blevet fundet liggende død i sin hotelseng på et hotel i Orlando, Florida.

Kort efter blev det beskrevet, hvordan det var hotellets personale, der gjorde det triste fund, efter at Sagets hustru, Kelly Rizzo ikke kunne komme igennem til ham på telefonen.

I dag, mere end fire måneder efter, Kelly Rizzo måtte begrave sin ægtemand, kunne hun tirsdag i forbindelse med, hvad der ville have været hans 66 års fødselsdag, dele et længere skriv på sin Instagram-profil.

– De her billeder og videoer er taget for præcist ét år siden, da vi var i Mexico. Vi fejrede altid vores fødselsdage med en rejse, og den sidste tur var så speciel, indleder hun og fortsætter:

– Du ved aldrig, hvornår noget er “den sidste” gang. Men jeg er så taknemmelig for, at han blev badet i al den kærlighed, som han fortjente. Jeg beder til, at han også i dag kan se al den kærlighed han får fra hele verden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Rizzo beskriver videre, hvordan hun ser Saget som “en ener”, og hvordan hun fortsat “savner ham hvert minut”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Bob Saget med sin hustru, Kelly Rizzo. Foto: MEGA

– Dine piger og jeg vil holde ekstra godt om hinanden i dag. Og jeg ved, at du ville ønske, at jeg drak en martini i aften, så det gør jeg. Stort tillykke med dagen, skat.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor døde han

Den første melding, efter komikeren var blevet fundet død, var, at han måtte være død af enten et hjertestop eller slagtilfælde.

Dette fordi, han var blevet fundet liggende i sin seng med sin venstre arm oven på sit bryst.

Men senere undersøgelser viste, at han døde af et hovedtraume.

– De har konkluderet, at han ved et uheld slog baghovedet på noget, han tænkte nok ikke over det, og så gik han i seng, kunne familien i februar fortælle.

Hvor, hvordan og hvornår komikeren skulle have slået hovedet, det er aldrig blevet bevist.

Bob Saget giftede sig med den 42-årige Kelly Rizzo i 2018, efter de to begyndte at date i 2015. Parret kunne derfor i oktober fejre deres 3 års bryllupsdag.

Sponsoreret indhold