Kendte 12. oktober 2021

Blev truet af kendis: Afslører Malte Ebert sangeren her?

I sæsonens sidste afsnit af ”Toppen af poppen” kunne den 27-årige Malte Ebert fortælle, hvordan han efter hittet ”Se mig nu” oplevede voldsomme trusler fra en unavngiven dansk stjerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i 2016 udgav Malte Ebert under aliasset Gulddreng hittet ”Se mig nu”, hvor flere danske, store navne bliver disset på den ene eller anden måde.

Noget, der ikke blot gav ham stor succes som sanger, men som også resulterede i, at hans pladeselskab måtte hyre en livvagt og holde ham skjult.

- Jeg kan huske, at mit pladeselskab siger: ”Vi bliver sgu nok nødt til at spørge nogle af dem her om lov”, og der er mange, der siger cool, cool, cool, cool, og der har vi trykket ’upload’, da de fleste har sagt cool. Men så er der én, der siger: ”Det er ikke cool. Han får slag for at have skrevet det. Og hvis han udgiver det, så er han færdig”, lyder det blandt andet fra ham i TV 2-programmet, der bliver sendt søndag aften.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Han nævner dog aldrig navnet på, hvem vedkommende er, der efterfølgende også konfronterer Ebert, da han efter udgivelsen optræder med nummeret ved Danish Music Awards.

Det lader dog til, at han Ebert allerede tilbage i 2016 selv afslørede, hvem det præcis var, der truede ham på livet.

I en kort video på sin Facebook-profil siger han nemlig undskyld til sangeren Kesi.

- Man kan lave sjov med mange ting, men det er ikke sjovt, når man blander familie ind i det. Derfor vil jeg gerne sige undskyld til Kesis mor og Kesis familie. Det stopper nu, siger han i den 10 sekunder lange video.

Artiklen fortsætter under videoen

I teksten synger Ebert om flere andre stjerner. Herunder også TopGunn, Emil Stabil, Kidd og Christopher. Men meget kunne altså godt tyde på, at det netop er den 29-årige sanger Kesi, han henviser til i ”Toppen af poppen”.

”Kesi siger, han ikke har sovet i et år. Men det passer ikke – snakkede med hans mor i går. Hun sagde, at han er doven, sagde, han sover længe. Går for meget i byen og bruger for mange dumme penge”, lyder det nemlig fra Ebert alias Gulddreng i ”Se mig nu”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Kaspar Wenstrup

Malte Ebert fik for alvor sit gennembrud med Gulddreng, da han udgav sangen "Model" tilbage i 2016. Foto: Kaspar Wenstrup

Hverken Kesi eller Malte Ebert har siden programmet kom ud på TV 2 play kommenteret yderligere på sagen.

Sponsoreret indhold