Kendte 11. oktober 2021

Malte Ebert afslører: Blev truet af kendis

Da popsangeren Malte Ebert fik kæmpe succes som Gulddreng, blev han voldsomt truet af en unavngiven dansk stjerne, efter han udgav hittet ”Se mig nu”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under søndagens afsnit af TV 2-programmet ”Toppen af poppen” var det Malte Eberts tur til at sidde i den varme stol, mens de resterende deltagere gennem afsnittet skulle fortolke hans sange.

Men i stedet for blot at høre den 27-årige Eberts sange fortolket af de andre stjerner ved bordet, så fortæller han, hvordan han i starten af sin karriere - da han primært var kendt som Gulddreng - blev truet voldsomt af en unavngiven dansk kendis.

For efter udgivelsen af hittet ”Se mig nu”, hvor flere store, danske navne får sendt en sviner sin vej, var der særligt én, der bestemt ikke var tilfreds med, han var en del af nummeret.

- Jeg kan huske, at mit pladeselskab siger: ”Vi bliver sgu nok nødt til at spørge nogle af dem her om lov”, og der er mange, der siger cool, cool, cool, cool, og der har vi trykket ’upload’, da de fleste har sagt cool. Men så er der én, der siger: ”Det er ikke cool. Han får slag for at have skrevet det. Og hvis han udgiver det, så er han færdig”, lyder det fra Malte Ebert til de andre.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Truslen ender med at få pladeselskabet til at stoppe udgivelsen af nummeret midlertidigt, men sangeren fortæller videre, at provokationen ved truslen får ham til at ville have sangen ud alligevel.

Pladeselskabet ønsker derfor, at Ebert skal gemme sig i Jylland, og de øger desuden sikkerheden på den kommende turné, han skulle ud på, på daværende tidspunkt.

- Så det endte med, at mit bookingbureau og mit pladeselskab gik sammen om at få en livvagt på, for nogle af de her folk, der var sure, det var altså for alvor. Det var en sindssyg periode. At bryde igennem, og at drømmen for hele ens liv går i opfyldelse, samtidig med at der sker de her ting, fortæller han videre.

I sangen ”Se mig nu” er det TopGunn, Emil Stabil, Gill, Kidd, Nicklas Bendtner, Julie Zangenberg, Kesi, Christopher, Medina, Remee og Blak, der får hårde ord med på vejen, men Ebert sætter ikke flere ord på, hvem det er, der truer ham.

Blev evakueret

Men trods hårde ord og trusler lader det ikke Ebert slå ud som Gulddreng, og han vælger at optræde ved det danske musikshow Danish Music Awards.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Kaspar Wenstrup

Foto: Kaspar Wenstrup

Ved showet dukker den unavngivne kendis også op, hvor han denne gang bliver konfronteret.

- Jeg går op og spiller sangen, hvor jeg synger om alle dem her, og det ender med, at da jeg kommer ned fra scenen, at de siger, at de ikke kan styre det, og at jeg må se at komme væk. Så jeg bliver simpelthen evakueret fra showet, fordi de var bange for, hvad der ville ske med mig.

Sponsoreret indhold