Kendte11. august 2023

Blev Kim Kardashian lige afvist? Fester med søster Khloé Kardashians eks

I weekenden kunne fans af Kardashian-klanen pludselig se den 42-årige Kim Kardashian feste i Miami sammen med Tristan Thompson
Det er ikke til at lure, om Khloé Kardashian i virkeligheden er utilfreds med søster Kims fredagsfest.
Det er ikke til at lure, om Khloé Kardashian i virkeligheden er utilfreds med søster Kims fredagsfest.
 Foto: Stefano Rellandini/AFP/Ritzau Scanpix, Zz/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Helt vanvittigt: Khloé Kardashian deler billeder fra sønnikes første fødselsdag

Det er ikke mange uger siden, at 39-årige Khloé Kardashian måtte sande, at hendes søster, Kylie Jenner, atter var begyndt at hænge ud med den kvinde, som ekskæresten Tristan Thompson, 32, for fire år siden var hende utro med - og som ledte til et brud mellem netop Khloé og Tristan.

– Det kræver nåde at være venlig i grusomme situationer, lød et af de mange citater, som Khloé Kardashian i midten af juli delte i diverse stories på Instagram.

Men selv om Khloé Kardashian ad flere omgange har udtalt, at hun og ekskæresten gør det godt som deleforældre til deres to børn, betyder det naturligvis ikke, at hun nødvendigvis jubler, når medlemmer af familien bruger tid sammen med faren til hendes børn.

Det er dog ikke til at vide, om ”The Kardashians”-stjernen intentionelt undlod at besvare et facetime-opkald fra sin søster i weekenden, da Kim Kardashian efter en fodboldkamp med verdensstjernen Lionel Messi festede med blandt andre Tristan Thompson.

Det skriver In Touch Weekly.

Kim Kardashian is seen leaving Gekko restaurant and going to LIV nightclub with Tristan Thompson in the early hours after attending Messi's debut with Inter Miami FC. Kim arrived with Tristan to LIV after 3am. 22 Jul 2023 Pictured: Kim Kardashian; Tristan Thompson. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA1010280_001.jpg) [Photo via Mega Agency]
Kim Kardashian blev angiveligt set forlade en restaurant i Miami for at tage på natklub sammen med blandet andre Tristan Thompson.
 Foto: MEGA

Utro igen og igen

Utroskabsskandalen med Kylie Jenners veninde, Jordyn Woods, er langt fra den eneste gang, at Tristan Thompson har gjort sig uheldigt bemærket.

I 2021 kom det således frem, at NBA-spilleren havde gjort en anden kvinde gravid – samtidig med, at han ventede barn nummer to med den yngste Kardashian-søster.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har sammen datteren True på fem år og sønnen Tatum, der netop er blevet et år.

De vilde billeder fra sønnikes første fødselsdag afslører, at dagen i den grad blev fejret på ægte Kardashian-manér.

Sponsoreret indhold