Kendte16. april 2024

Billie Eilish' uartige Coachella-weekend: Kysser på TikTok-stjerne Quenlin Blackwell

Popdivaen Billie Eilish havde travlt i weekenden, hvor hun var i hedt selskab med adskillige influencere heriblandt TikTok-stjernen Quenlin Blackwell
Billie Eilish dukkede op flere steder til weekendens Coachella-festligheder.
Billie Eilish dukkede op flere steder til weekendens Coachella-festligheder.
 Foto: Amy Harris/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Nyt kendispar? Netflix-stjernen Evan Peters kysser løs på ung influencer

Noget tyder på, at deb 22-årige Billie Eilish har haft en lige så god og hed weekend, som Netflix-stjernen Evan Peters.

Begge stjerner har nemlig haft fingrene ude efter adskillige influencerkendisser i forbindelse med årets første Coachella-weekend.

Billie Eilish leverede til stor glæde for sine mange fans en smagsprøve ppå adskillige nye tracks fra sit kommende tredje album "Hit Me Hard & Soft".

Flere sangtekster har scoret opmærksomhed på de sociale medier, fordi Eilish synger om frække, seksuelle fantasier med andre kvinder.

Til den populære musikfestival i Californien blev Grammy-vinderen set kysse på den 23-årige YouTuber- og TikTok-stjerne Quenlin Blackwell.

I video, som TMZ har fanget, kan Billie blandt andet ses tage fat i Quenlins ansigt og trække hende tæt ind til sig for at kysse hende.

Eilish blev senere filmet danse, hvor popstjernen også fik spanket den labre influencer.

Sidste år bekræftede "Happier Than Ever"-sangerinden, at hun ganske rigtigt var queer. Noget, som fans har spekuleret i i årevis.

Alligevel kom det som noget af en overraskelse for Eilish selv, at det kunne skabe overskrifter. Hun mener nemlig, at det har været ganske åbenlyst længe.

Sponsoreret indhold