Kendte15. april 2024

Nyt kendispar? Netflix-stjernen Evan Peters kysser løs på ung influencer

Evan Peters scorede, da han i dukkede op til årets første Coachella-weekend med influenceren Natalie Engel
Skuespiller Evan Peters havde en særligt succesfuld Coachella-weekend.
Skuespiller Evan Peters havde en særligt succesfuld Coachella-weekend.
 Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler er i klemme hos Skat: Kan ikke betale sin gæld

Mens Grimes kæmpede med en katastrofal koncert på Coachellas store hovedscene i weekenden, havde den 37-årige skuespiller Evan Peters en noget federe oplevelse som koncertgænger til den populære festival.

“Monster: The Jeffrey Dahmer story”-stjernen blev nemlig spottet af adskillige fans og koncertgæster, der fangede skuespilleren i brandvarmt selskab med influenceren Natalie Engel.

Evan Peters havde en længere snaveseance med new yorker-influenceren Natalie Engel.
Evan Peters havde en længere snaveseance med new yorker-influenceren Natalie Engel.
 Foto: Instagram/deuxmoi

Parret stod tæt sammen under den hypede Lana Del Rey-koncert. Efterfølgende blev de også spottet ved churros-standen. Her gik parret ekstra meget til den. Det viser adskillige videoer, der efterfølgende er blevet delt på sociale medier.

I et klip, som gossipdronningen Deux Moi har delt på Instagram, kan Evan Peters blandt andet ses med et godt tag i Engels bagdel, mens der bliver låst læber.

Natalie Engel er en amerikansk influencer, der til daglig er bosiddende i New York. Hun underholder i skrivende stund lidt mere end 21.000 følgere på Instagram.

Hun har tidligere dannet par med musikeren DJ SG Lewis.

Evan Peters har tidligere dannet par med "American Horror Story"-stjernen Emma Roberts. I 2014 blev det sågar til en forlovelse, der blev brudt et lille år senere. I oktober 2019 blev han kærester med sangerinden Halsey. En romance, der varede et lille halvt år.

Sponsoreret indhold