Kendte7. januar 2020

Billeder skaber forvirring: Har Cameron Diaz overhovedet været gravid?

Billeder fra november skaber forvirring omkring, hvorvidt Cameron Diaz selv har båret sit barn eller ej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega554776_007.jpg
 (Foto: MEGA)

Cameron Diaz, 47, og hendes ægtemand Benji Madden, 40, skød det nye år i gang med lidt af en nytårsbombe: På Instagram afslørede de nemlig, at de var blevet forældre til en pige.

Parret, der blev gift i 2015, havde formået at holde familieforøgelsen helt hemmelig, og nu bliver der også sået tvivl om, hvorvidt den 47-årige skuespiller har været gravid og selv båret sin datter.

Paparazzi-billeder fra november 2019 viser nemlig, at der ikke var nogen voksende babybule at se på Diaz' midterparti.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega554783_002.jpg
 (Foto: MEGA)

Cameron Diaz fotograferet i Los Angeles tilbage i november 2019. Foto: MEGA

Da de afslørede nyheden om deres lykkelige familieforøgelse, nævnte parret ikke, hvornår på året deres datter kom til verden. Billeder fra august 2019 afslører dog også, at det ikke var en sommergraviditet, som Diaz nød godt af.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega481444_004.jpg
 (Foto: MEGA)

Cameron Diaz med gemalen i august 2019. Foto: MEGA

Spørgsmålet er så, om stjerneparret har valgt at bruge en surrogatmor, så deres datter kunne komme til verden.

Stjerner som Kim Kardashian, Nicole Kidman og Sarah Jessica Parker har alle benyttet sig af en surrogatmor, som er lovlig at benytte sig af i USA.

Den glædelige nyhed om familieforøgelsen afslørede den 47-årige skuespillerinde selv på sin instagram-profil på årets tredje dag.

Her skrev hun:

- Godt nytår fra Maddens! Vi er så lykkelige, velsignede og taknemmelige for at kunne begynde dette nye årti med at annoncere fødslen af vores datter, Raddix Madden, indledte Cameron Diaz sit instagram-opslag.

- Hun har med det samme stjålet vores hjerter og fuldendt vores familie.

Cameron Diaz havde dog valgt ikke at dele et billede af sin lille guldklump, og det var der en årsag til, forklarede den 47-årige stjerne:

- Selv om vi er ovenud lykkelige over at dele denne nyhed, har vi også et stærkt instinkt om at beskytte vores lilles privatliv. Så vi kommer ikke til at dele billeder eller flere detaljer, andet end det faktum at hun er mega cute.

Sponsoreret indhold