Kendte7. oktober 2020

Billede vækker opsigt: Er det Mads Mikkelsen?

Et særligt billede af fire mænd har vundet internetriddernes interesse, for er det ikke Mads Mikkelsen, og hvad er det egentlig lige, der foregår?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Thomas Vinterbergs seneste film, "Druk", er en storsælgende succes i de danske biografer, men også i udlandet har filmen formået at skabe omtale - dog ikke nødvendigvis af de helt samme årsager som herhjemme.

Filmens hovedrolleindehaver, Mads Mikkelsen, har nemlig formået at skabe viral omtale for filmen ikke blot en, men nu hele to gange.

For et par måneder siden var det en dansevideo med den danske skuespiller, der vandt internethjerter, og denne gang er det et billede af Mads og sine tre "Druk"-kolleger Magnus Millang, Thomas Bo Larsen og Lars Ranthe, der er blevet det helt store samtaleemne.

Billedet er blandt andet blevet delt som en meme på den populære Instagram-profil Middle Class Fancy, og det er især på denne profils opslag, at de mange spørgsmål til billedet er opstået.

- Mænd, hvad stopper jer fra at klæde jer sådan her?, lyder teksten til billedet af de fire danske skuespillere, der er iklædt onkel Orla-outfits med smart-i-en-fart-solbriller, skjorten pakket ned i de lyseblå 90'er-jeans og toppet med den helt rigtige attitude.

Flere af Instagram-følgerne kommer med gode forslag til, hvem de fire mænd er, og hvad de laver. Kommisionslønnede bilsælgere lader til at være det absolut mest populære forslag, mens flere mandlige følgere i højere grad fokusere på, at der altså også bliver holdt i hånden på billedet.

- Hvad stopper os fra at holde hinanden i hånden sådan der?, lyder det fra en følger.

En skarp meme-forbruger er dog hurtig til at påpege, at en af de fire mænd er Mads Mikkelsen, og det har fået kommentarsporet til at syde.

- Det her har brug for en forklaring, skriver en følger, der kort tid efter bliver oplyst om, at billedet er taget i forbindelse med promovering af "Druk"-filmen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Mads Mikkelsen har gennem årene skabt sig en solid fanbase på den internationale filmscene. Især efter sin rolle som Hannibal Lector i serien "Hannibal" (2013-2015) har amerikanske fans fået øjnene op for den 54-årige skuespiller.

Roller i Hollywood-film som "Rogue One: A Star Wars Story" og James Bond-filmen "Casino Royale" har også sat Mads Mikkelsen på det internationale stjernekort, men lige nu er det altså de danske filmfans, der kan nyde godt af Mads og resten af Vinterberg-holdet.

For få uger siden kunne Zentropa og Nordisk Film fortælle, at den nye film er en kæmpe biografsucces og har solgt svimlende mange billetter.

- Jeg er overvældet over, at danskerne tager så vel imod "DRUK". Det er en afgørende film for både min familie og jeg, og vi er derfor både lettede og taknemmelige, lyder det fra en glad Thomas Vinterberg, der har instrueret filmen.

Sponsoreret indhold