Kendte11. januar 2019

Billede af TV-vært går viralt: Når først du ser det...

Det er muligvis sidste gang, at en australsk TV-vært ifører sig den laksefarvede bluse, hun havde på mandag aften på direkte TV. Blusen ledte nemlig tankerne hen på noget ganske andet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-vaert.jpg
 (Foto: Reddit)

Det var muligvis ikke nyhederne, der optog det australske folk mest mandag aften. I hvert fald ikke, hvis de så nyhederne med den australske TV-vært Ros Child på ABC.

Det var nemlig nyhedsværtinden og ikke nyhederne, der stjal overskrifterne.

Årsag? Hendes bluse.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-vaert.jpg
 (Foto: Reddit)

Hov... er det tus-tegnede bryster? Eller bare lommer? Foto: Reddit

Den erfarne TV-vært havde nemlig iført sig en laksefarvet bluse, der efterfølgende fik flere seere til at skraldgrine. Flere seere var nemlig ikke sene til at konkludere, at nogen ”måtte have tegnet bryster” på den sagesløse TV-værtinde.

Der gik nemlig ikke længe, før billedet af Ros Child (og ikke mindst hendes laksefarvede bluse) gik verden rundt, og mange havde kommenteret det halvdårlige tøjvalg:

- Ups, sprittusch-bryster. Kostumeafdeling, du havde ét job, skrev én nyhedsseer således på Twitter, mens en anden lagde billedet på Instagram med hashtagget #freethenipples.

Det er bestemt ikke første gang, at en australsk TV-vært bliver mere kendt for sit tøjvalg end sine evner på TV. Sidste år gik et billede af Natarsha Belling således verden rundt. Channel 10-værten havde iført sig en grøn bluse, der ifølge mange ledte tankerne hen på… ja… en penis.

https://imgix.seoghoer.dk/tv_vaert_2.jpg

Når du først ser det, er det svært ikke at se andet (Foto: Screendump/Channel 10)

Ja, mon ikke både Natarsha Belling og Ros Child undgår at tage de pågældende bluser på igen?

Sponsoreret indhold