Kendte1. juni 2021

Beyoncé og Jay-Z køber verdens dyreste bil

Et godt stykke over 170 millioner kroner. Så meget har powerparret angiveligt netop spenderet på en fed ny øse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget tyder på, at Carter-familien vil ankomme til søndagspicnic i stil fremover.

For skal man tro rygterne, så er det netop verdens vildeste kendispar – Beyoncé og Jay-Z – der har anskaffet sig den dyreste bil på kloden.

En Rolls-Royce Boat Tail – i en specialfremstillet første udgave – som de stenrige stjerner har givet 28 millioner dollars for. Eller simpelthen bare lige et godt stykke over 170 millioner kroner.

Det skriver flere internationale medier, samt bilmagasiner.

Den blå model kan vist roligt betegnes som et toppunkt af rent blær i enhver samling af ejendele – uanset hvor luksuriøs en tilværelse, man må føre sig.

Det har taget fire år at fremstille det overdrevne køretøj, som nu altså angiveligt skal holde de øvrige Rolls-Royce-modeller – Phantom og Silver Cloud – med selskab i garagen hjemme hos Queen Bey og Jay-Z.

https://imgix.seoghoer.dk/mega759195_001.jpg
 Foto: MEGA

Tail Boat har nogle helt oplagte features, som bliver absolut handy, når familien Carters skal på skovtur. Bagenden kan foldes ud som i et par sommerfuglevinger, og spiseborde og champagnekølere dukker op.
(Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega759195_010.jpg
 Foto: MEGA

Her kan din Fiat 500 altså ikke være med. (Foto: MEGA)

Inspireret af sejlture

Virksomheden har endnu ikke bekræftet navnene på køberne, men internettet er ikke i tvivl om, at det er The Carters, der er de glade nye ejere.

Ikke mindst fordi bagenden på den den imponerende øse kan foldes ud og omdannes til et picnicspot komplet med champagnekølere, specialdesignet bestik og parasol.

Alle ved, at parret nyder ture ud i det blå for at spise en frokost med ungerne.

Desuden har megastjernerne – der sammen er forældre til Blue Ivy og tvillingerne Rumi og Sir – en forkærlighed for storslåede yachts- og motorbåde – en tydelig inspiration bag Boat Tail-modellen.

Mest ambitiøse projekt

Ser man nærmere på interiøret – som naturligvis også er blåt, muligvis som en hyldest til parrets niårige datter Blue Ivy – finder man desuden to speciallavede urer, som er ligeså blæret som resten af bilen.

- Køberen er åbenlyst en vaskeægte kender af urer, og han ønskede at bære det udtryk med videre fra bilen, fortæller Alex Innes, der er chefdesigner for RR.

https://imgix.seoghoer.dk/mega759195_015.jpg
 Foto: MEGA

Der følger et herre- og damearmbåndsur med bilen. Så bliver man aldrig nogensinde forvekslet med en fattigrøv, der ikke ejer en Rolls-Royce. Smart. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega4857_006.jpg
 Foto: MEGA

Selvom bilens pris ligger på den dyre side af 170 millioner kroner, er det nok bare et greb i lommen for verdens rigeste musikerpar (Foto: MEGA)

Torsten Müller-Ötvös, som er direktør i Rolls-Royce, kalder den håndlavede Boat Tail for virksomheden og designernes mest ambitiøse projekt hidtil.

Men selvom prisskiltet kan tage pusten af enhver, så kan man vist roligt regne med, at Jay-Z og Beyoncés budget ikke vælter ved købet af den vilde bil.

Ifølge Celebrity Net Worth har parret til sammen en svimlende formue på 1,8 milliarder dollars.

Se designerne bag Boat Tail tegne og fortælle om den imponerende model - og verdens dyreste bil - herunder:

null

Sponsoreret indhold