Kendte23. april 2020

Svinedyr nattesøvn: Drakes madras koster 2,6 milllioner kroner

Min seng lader mig svæve, siger rapperen om sin helt utroligt dyre Hästens-seng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega646495_012.jpg
 Foto: MEGA

Kun det bedste er tilsyneladende godt nok til den 33-årige "Tootsie Slide"-rapper Drake.

I hvert fald er det selvfølgelig ikke en helt almindelig budgets-boxmadras, man sådan lige hælder ind i et næsten 6000 kvadratmeter stort palæ, som Drake for nylig kunne vise frem i magasinet Architectual Digest.

I stedet er det en speciallavet Hästens-seng til 395.000 dollars - altså lidt over 2,6 millioner kroner - som den stenrige rapper skal drømme sødt på fremover.

Og hvordan i alverden en seng kan nå op i det prisleje, det forklarer designeren Ferris Rafuli og administrerende direktør i sengevirksomheden, Jan Ryde, nu på hjemmesiden.

Modellen hedder "Grand Vividus" og beskrives som en ultraluksuriøs udgave af firmaets allerede populære skakternede blå og hvide modeller.

Den kulsorte seng er omhyggeligt konstrueret af blandt andet uld, bomuld og hestehår, mens den kuffertlignende ramme er flettet af det fineste læder og bærer gyldne emblemer.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hästens er en svensk-ejet sengefabrik, der går tre generationer tilbage, fra stifter Pehr Adolf Janson i 1852 satte de første fjedre sammen.

I dag har selskabet en stor kundekreds af rige og berømte personligheder, og indehaver af Hästens i Los Angeles, Linus Adolfsson, fortæller til magasinet Complex, at de dyreste speciallavede madrasser sagtens kan ende med at koste mere end et helt hus.

Han fortæller at priserne varierer alt efter hvor mange fjedre og ikke mindst hvor meget hestehår, der er brugt i fremstillingen.

- Jo mere hestehår der er brugt, jo bedre mulighed er der for sengen til at forme sig og ånde bedre, fortæller han.

Udover de opsigtsvækkende og luksuriøse materialer, er det selve udsmykningen af sengen, der gør den helt unik.

Ifølge Adolfsson er designet en hyldest til Hästens oprindelige hverv som sadelmagervirksomhed tilbage i det 17. århundrede. Læderdetaljerne, stropperne og de gyldne plader er alt sammen med inspiration derfra.

Artiklen fortsætter under opslaget

Er man som Drake højtprofileret kunde hos Hästens, får man desuden besøg af et team af eksperter 3 til 5 gange om året, som kommer for at "vende og massere" madrasserne kvit og frit, lyder det.

Det er Drakes faste designer gennem mange år, Ferris Rafauli, der har leveret kreative krafter bag Drakes hjem. Han har hjulpet med både at bygge, indrette og i den grad pimpe det imponerende hus i rapperens hjemby Toronto i Canada.

Grunden købte Drake allerede tilbage i 2016.

Sponsoreret indhold