Kendte29. oktober 2019

Bente og Jack: Her er den sande historie om vores forhold

Amorinerne lod til at blomstre i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, hvor landmanden Jack stadig havde besøg af Bente, da Lene Beier kom forbi. Nu fortæller parret, at alt dog ikke er, som det så ud på tv
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-10-29_kl._16.25.46.png
 (Foto: TV 2)

Humøret var højt, og kærligheden spirede, da Lene Beier i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” lagde vejen forbi landmanden Jack.

Den sympatiske og følsomme landmand havde nemlig stadig besøg af Bente. Parret havde netop været på en romantisk weekend sammen – og alt tydede på, at der var et spirende parforhold på vej.

Men alt er dog ikke, som det så ud på tv.

I dag har parret stadig kontakt – men det er kun som venner.

Det fortæller både Bente og Jack til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-10-29_kl._16.22.28.png
 (Foto: TV 2)

Jack havde stadig besøg af Bente i aftenens afsnit af "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

De er begge enige i, hvad der førte til, at det ikke blev til mere end venskabelige følelser:

- Vi skriver lidt sammen, og vi snakker lidt sammen over telefon. Ellers ikke mere end det, for det gik jo nok for stærk med kamera og alt det, siger Jack, mens Bente fortæller:

- Der gik hverdag i den dag, og så var den famøse gnist der bare ikke. Vi var nok også lidt for forskellige, og det er da ærgerligt, for Jack er en utrolig sød fyr. Helt sikkert. Men han skal nok have en lidt mere sød pige end mig, tror jeg, siger Bente til SE og HØR.

Hun mødes stadig med de andre piger, som hun boede sammen med på gården. De kalder sig ”Jacks dates” og bruger blandt andet tiden sammen på at se ”Landmand søger kærlighed”:

- Det er meget mærkeligt at se sig selv på tv. Når jeg ser det så længe efter, så tænker jeg da ”hold da op der er mange kys”. Det var lige før, der var bryllup i luften! Men sådan var situationen, og vi var virkelig glade for hinanden, så det var ikke noget skuespil, fortæller Bente i dag.

Selv om Bente og Jack ikke er kærester i dag, har de bevaret et godt venskab – og her har især motorcyklen været en drivkraft for parret:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-29_kl._16.58.49.png
 (Foto: TV 2)

Bente skrev til Jack, fordi hun ligesom ham elsker at køre motorcykel. Foto: TV 2

- Bente og jeg har kørt nogle ture, og det var noget, vi gjorde meget i starten. Så kørte jeg op til Bente om aftenen og besøgte hende, fortæller Jack.

Både Jack og Bente er åbne for, at kærligheden kommer dumpende en dag, men begge fastslår på samme tid, at det ikke haster. Kærligheden kommer, når den kommer – og den skal føles rigtig.

Bente siger til SE og HØR:

- Jeg er ikke i panik, for jeg har jo et dejligt liv. Jeg danser i klubhuset i Haderslev, og der får jeg jo også nye bekendtskaber. Og jeg kører jo også masser af ture på motorcyklen. Og så har jeg skønne børnebørn, der også skal besøges, fortæller Bente med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-08-27_kl._10.51.06.png
 (Foto: TV 2)

Jack har fået masser af henvendelser fra kvinderne, siden han medvirkede i "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

Jack har også nok at se til – især efter han har været med i ”Landmand søger kærlighed":

- Jeg savner stadig kærligheden, men den skal nok komme på et tidspunkt. Jeg har ikke bundet mig til nogen, men jeg ved også, at der er én til mig derude, fortæller Jack, inden han tilføjer:

- Jeg ser mig for, og jeg ser mig omkring. Jeg holder øje med, om der kommer nogle søde forbi, og jeg er åben. Der er mange, der skriver til mig, fordi jeg har været med i tv, siger Jack, der har fået en hel del beskeder ind på sin gamle datingside, der ikke var lukket helt ned.

Også på Messenger er der røget en hel del beskeder ind:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-29_kl._17.01.26.png
 (Foto: TV 2)

Jack synes, det var fantastisk at være med i "Landmand søger kærlighed" - også selv om han ikke fandt kærligheden. Foto: TV 2

- De har skrevet, om de må hilse på mig. Der er faktisk én, der har skrevet til mig, om jeg vil lave en videohilsen til hendes veninde, der har fødselsdag. Hun ville gerne give veninden en overraskelse. Det er de mest utrolige ting, som skriver. Det er voksne piger, der skriver, at de kommer forbi Haderslev og gerne vil have en kop kaffe med mig. Det er piger, der er gift, men som bare gerne vil hilse på mig. Det er da spændende, siger Jack og tilføjer:

- Jeg svarer dem alt det, jeg formår. Jeg ved selv, hvor hårdt det er, når man ikke får svar. Så jeg svarer så godt, jeg kan. Og med alle de søde beskeder kan man jo ikke andet end blive i godt humør, lyder det til slut fra den smilende landmand.

Sponsoreret indhold