Bent Fabricius’ 53-årige kone: Forskellen er absurd

Bent Fabricius-Bjerre rundede 95 år den 7. december, og han er gift med Camilla Arndt på bare 53.
\

Bent Fabricius-Bjerre rundede 95 år den 7. december, og han er gift med Camilla Arndt på bare 53.
"Absurd", kalder hun selv aldersforskellen.

(Foto: Mikael Rieck)

Det er 16 år siden, at "Olsen-banden"-komponisten Bent Fabricius-Bjerre fandt sammen med sin kone Camilla Arndt, og lige siden har aldersforskellen på 41 år været fast samtaleemne, når snakken er faldet på det celebre par.

Og det forstår den kvindelige del af parret udmærket.

– Aldersforskellen er fuldkommen absurd, det synes vi jo også selv. Men det har indtil for ganske nylig kun været et tal. Jeg er nok også en gammel sjæl, så vi har nemt ved at mødes. Vi ser jo ikke frem på samme måde, for vi har ikke fremtiden til fælles. Det trækker mere og mere tænder ud, fortæller Camilla Arndt, 53, i podcasten "Anden til venstre".

Artiklen fortsætter under billedet ...

\

"Matador" og "Olsen-banden" er blandt danskerens helt store musikalske succeser. (Foto: Thomas Laursen)

Stædig og bedrevidende

I det hele taget er det ikke så nemt at være påhæng til den Danmarksberømte komponist og tv-personlighed, fortæller Arndt i programmet.

– Bent kan være superirriterende, stædig og bedrevidende og også nogle gange lidt kolerisk. Jeg har følt mig vingeskudt i rollen som Bents kone. Jeg trives ikke i at være nogens kone frem for at være mig selv. Vi lever mere Bents liv end mit tidligere liv. Jeg fornemmer ikke, at han på den måde har brug for mig. Han klarer sine ting selv, lyder det ærligt fra klaverbokserens unge kone.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bent, som vi kender ham ved tangenterne i sit ugentlige tv-show \

Bent, som vi kender ham ved tangenterne i sit ugentlige tv-show "omkring et flygel" tilbage i 1980'erne. (Foto: John Jørgensen)

Bent Fabricius-Bjerre har været gift to gange tidligere. Fra 1977 til 2004 var han gift med Anne Fabricius-Bjerre, mens han tidligere – i 1948 – blev gift med Harriet Dessau. De fik fire børn: Datteren Susanne og sønnerne Paul, Jan og Henrik.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close