Kendte10. juli 2024 (opd. 10. juli 2024)

Bendtner i nyt projekt: Sælger ud af garderoben

Den tidligere fodboldstjerne Nicklas Bendtner sælger nu ud af sit tøj. Det sker i samarbejde med et dansk selskab
Nicklas Bendtner sælger ud af sit brugte tøj.
Nicklas Bendtner sælger ud af sit brugte tøj.
 Foto: Martin Høien

Har du kigget på Nicklas Bendtners hatte eller tøj og tænkt; "Gid jeg ejede det"? Så er det din heldige dag.

Den tidligere professionelle fodboldspiller Nicklas Bendtner har nemlig indgået et samarbejde med det københavnske tøjfirma Cphconcept, som går ud på, at selskabet skal videresælge Bendtners tøj.

Det skriver Cphconcept på deres Instagram, ligesom de bekræfter overfor SE og HØR, at der altså er tale om tøj fra Bendtners egen garderobe.

"På onsdag får du en eksklusiv mulighed for at få et indblik i Bendtners garderobe, samt købe hans gamle favoritter," skriver de således i et opslag.

Eventet, som kræver tilmelding, begynder onsdag kl. 17.00 oplyser Cphconcept.

Fragtet fra Paris

Blandt de designermærker, som de håbefulde deltagere senere kan få fat i, er blandt andet street-mærket Supreme, som er et af Bendtners yndlingsmærker.

Det fortæller han i en video på Cphconcepts Instagram, ligesom han i en anden video fremviser et stykke tøj, som han ikke har tænkt sig at sælge.

Her er der tale om en jakke, som den tidligere fodboldspiller selv fik fragtet hjem fra Paris. Det er deusden også den første chanel-jakke, som blev lavet til mænd, fortæller han.

Røget i dyr fælde

Hvorfor Nicklas Bendtner vil sælge ud af sin garderobe, vides ikke. Men det er i hvert fald ikke billigt at være ham lige pt.

Tidligere onsdag kunne Ekstra Bladet nemlig berette om, at Nicklas Bendtner er røget i en dyr rentefælde.

Mediet skriver således, at Bendtner hver måned skal betale 35.000 kroner efter skat i renter grundet et millionlån, som han har optaget i sin store landejendom i Hørsholm.

Nicklas Bendtner danner til daglig par med skuespilleren Sus Wilkins.
Nicklas Bendtner danner til daglig par med skuespilleren Sus Wilkins.
 Foto: Mikael Rieck

Data fra tinglysningen viser, at han i 2022 optog et lån på 12.003.000 kroner hos Danske Bank.

Hertil kommer så alle andre udgifter, Nicklas Bendtner har i sit liv. Blandt andet til den lejlighed han har købt med Sus i hjertet af København for over ni millioner kroner, skatter på huset i Hørsholm og selvfølgelig de eventuelle afdrag på millionlånet, han kan være gået i gang med at betale.

Hvordan indtjeningen fra tøjet fordeler sig mellem Nicklas Bendtner og Cphconcept, oplyses ingen steder, ligesom det heller ikke fremgår, hvor meget tøj, der kommer til salg.

SE og HØR prøver dog i skrivende stund at få svar på ovenstående fra Cphconcept, ligesom vi også forsøger at få en kommentar fra Nicklas Bendtner.

Sponsoreret indhold