Kendte31. marts 2021

Bendtner er fortid: Philine fik nok

Modellen og fodboldspilleren er ikke længere "på samme side". Nu er det slut, og Philine er flyttet fra kæmpevillaen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så gik den ikke længere.

Philine Roepstorff er gået fra fodboldhugget Nicklas Bendtner. Det afslører hun på sin YouTube-kanal i filmen “Moving on”.

– Nogle gange går tingene ikke som planlagt. Og nogle gange er det svært at træffe det rigtige valg. Nicklas og jeg er gået fra hinanden, skriver hun på videoen.

Over for SE og HØR bekræfter hendes presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, bruddet.

– Det er korrekt, at Philine og Nicklas ikke længere er et par, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/philine_og_bendtner.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Foto: Thomas Laursen

Dermed sættes punktum for et af Danmarks mest feterede jetsetpars forhold, der har været alt andet end roligt. I virkeligheden har romancen været ekstremt turbulent. Der har både været plads til vild kærlighed og barske skænderier.

– Forholdet har lært mig meget. Specielt vigtigheden af, at man er på samme side. Jeg har haft mange oplevelser, så nu starter jeg et nyt kapitel i en styrket position, skriver Philine.

Dermed lægger modellen ikke skjul på, at hun ikke længere deler værdier med Bendtner, og at bruddet derfor er uundgåeligt.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Utroskab

Det har været fremme, at utroskab før har plaget deres forhold, og det har Philine ærligt fortalt om.

– Det værst tænkelige, der kunne ske i vores forhold, skete. Så nu kan jeg ikke frygte det mere, for det er sket, og forhåbentlig vil vi det samme, så jeg må stole på det. Jeg vil ikke sidde og sige, tilliden er tilbage, fordi der vil altid være et tillidsbrud. Men jeg synes, vi er helt tilbage fra ”scratch”. En dag kan vælte det hele, sådan er det, men jeg bærer ikke nag, sagde Philine i DPlays populære serie “Bendtner & Philine” i efteråret 2020.

Lejlighed i København

Philine fortæller også på den nye YouTube-video, at hun er flyttet fra kæmpevillaen i Høsterkøb i Hørsholm for at komme tættere på hovedstaden.

– Jeg har besluttet at flytte ud af huset i forstæderne og ind i en lejlighed i midten af København. Jeg vil gerne vise jer det nye sted, hvorfra jeg vil lave endnu mere indhold. Her bygger jeg mit nye liv og håber på en lys fremtid, siger Philine på sin YouTube-kanal.

Bendtner og Philine nåede at danne par i knap tre år.

Sponsoreret indhold